Skoči na vsebino

Vzglavnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pravilna (varna) nastavitev sede?a naj bi bila ?e kar pokonci.

uradno 10 stopinj od vertikale...

33112_1.png

Napisano

Ma jaz vidim na metru 14,5 cm?!

Ne bo ?lo.

lp

Slaba fotka je 15. Za zihr pa lahko probas, ce si kje blizu lj ☺
Napisano

AmpeR, jaz bi pogledal tudi med kak?nimi FRA avti, saj so za moj okus ti dale? najudobnej?i in garant najde? kaj primernega kar se ti?e vzglavnika. :rozico:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 4 tedne kasneje...
Napisano

V?eraj sem na avtoodpadu na?el en vzglavnik iz Mazde 3 (I. gen.) (razmik ima 15 cm) ampak fi nosilnih pal?k je manj?i kot pri cx5 :closedeyes:  in se v stolu preve? premika. Pri cx5 je fi 19mm. Sicer naklon je podoben, nameraval pa sem malenkost odrezati peno in ga ponovno oble?i v usnje.

Moram probati ?e kak drugi model?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Imel enak problem ..spet kupil Gorenje pralni stroj  in sušilni stroj 😉😁😁😁
    • V Jugi ni bilo VSE slabo, to je res. Je bilo pa veliko slabega. Ker če ne bi bilo veliko slabega, se ne bi glasovanja udeležilo 93% volilnih upravičencev, od katerih jih je bilo 95% za odcepitev od Jugoslavije.   Katero glasovanje je še imelo tako udeležbo? Na katerem glasovanju so bili ljudje tako enotni? Mislim, da mi ni treba odgovarjat...
    • Moj pralni stroj Gorenje se, po 17 letih uporabe in brez enega samega servisa v vsem tem času, žal poslavlja. Teče že na vseh koncih, plastike in gume so bolj boge, tako da se ne bom lotil servisiranja, ker mislim, da je oddelal svoje.   Verjetno bi vzel spet Gorenje, najboljšega kar imajo. Sprašujem pa kaj imate ostali in ali bi kako drugo znamko priporočali, da naj še pogledam. Razni WiFi-ji pa neke povezave na net me kej dosti ne ganejo, samo da je mašinca v redu in da je kvalitetna da ne bo crknila že po 5-letih uporabe.   Hvala za vsak nasvet.
    • Blage hibride imamo mi, ki vozimo x186 motorje. Tako, da smo našli kombinacijo zate. X186 motor z ročnim menjalnikom, letnik 2022. 😉
    • Dobro ni bilo vse tako slabo. Nismo imeli računalnikov in "pametnih" telefonov. To je bilo nekaj najlepšega,kar se nam je lahko zgodilo. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.