Stirna Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 Pozdravljeni Ali je mo?no nastaviti zunanja ogledala tako, da se ob zaklepu avta avtomatsko zaprejo? In ?e drugo vpra?anje. Ali je nastaviti, da se po speljevanju avto avtomatsko zaklene? Hvala Citiraj ?e tvega?, lahko kaj zgubi?.?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!(Robert Goizneta)
SpEkTr Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 Mislim da ne, ker letnik pa ma?? Citiraj
Jest Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 Za avtomatski preklop ogledal ... Pri CX-5 oz. novi sestici se da z nakupom dodatnega modula ... Tukaj je nekdo opisal, kako je to naredil (v nemscini) >> http://www.mazda-forum.info/mazda-cx-5-cx-...re-spiegel.html Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
iceman22 Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 mislim da bi se dalo tudi na GH serijo 6 montirat, ampak mormo najdet kaki tutorial oziroma shemo ?ick pri vratih... ker mislim da vec ali manj vse mazde 6 GH serije imajo tipko za zlo?it ogledala.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Stirna Napisano 25. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 25. april, 2014 Letnik je 2008 Pri mojem prej?njem avtu (mondeo) se je dalo za avtomatski zaklep ob speljevanju re?it z neko shemo zaporednega zaklepa. No ?e boste kaj pogruntali javite. Na ?alost pa jaz in nem??ina ne gre skupaj Citiraj ?e tvega?, lahko kaj zgubi?.?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!(Robert Goizneta)
SpEkTr Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Sej to je po en stran ?alostno da tega ni. Vsaj avt. zaklepa. Tist za ?pegle mi je ravno Citiraj
Stroker Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Jaz pa ne razumem zakaj bi nekdo hotel, da se mu vrata avtomatsko zaklenejo, ko spelje? Strah, da bi se vrata med vo?njo (v kakem ovinku) sama odprla? :ne vem: Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
SpEkTr Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Ne, mogo?e so ?enske bolj nagnjene k temu. Dragocene torbice na sede?ih, in kako v mestu ti lahko spotoma nekdo nekaj vzame ven, medtem ko ?aka? na semaforju recimo. Citiraj
SpEkTr Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 ?e za petko obstaja, bi mogl tut an ?estko pasat, vsaj na 2012 model http://www.ebay.co.uk/itm/MAZDA-5-12-13-El...=item1c3711ab86 Citiraj
jures Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Jaz pa ne razumem zakaj bi nekdo hotel, da se mu vrata avtomatsko zaklenejo, ko spelje? Strah, da bi se vrata med vo?njo (v kakem ovinku) sama odprla? :ne vem: Ker je prej vozil vaga ali pa ker hidi v vzhodno evropo z avtom :) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jernic Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Ne, mogo?e so ?enske bolj nagnjene k temu. Dragocene torbice na sede?ih, in kako v mestu ti lahko spotoma nekdo nekaj vzame ven, medtem ko ?aka? na semaforju recimo. Se dogaja to, se... Moja ?ena je ?e do?ivela ,da ji je na semaforju nekdo hotel ukrast torbico z desnega sede?a..Na sre?o sem jo ?e prej navadil, da mora biti zaradi te navade (torbice na zicu) zaklenjena.Je kar prav bit zaklenjen, in to predvsem v mestu...logi?no je ,da se med vo?njo ni ?esa bati,anje.. Iz istega razloga se samodejno zaklenejo zadnja vrata pri karavanu. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Stroker Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Aha, razumem, sicer prvi? sli?im za tak primer, ampak je logi?no. Jaz imam pa kar MagLight-ko s ?estimi LR20 (D) baterijami ob sede?u - verjetno te?ja od Slivkine lopate, pa bi jo tak nepridiprav odnesel kve?jemu z zlomljeno roko, ?e ne ?e kaj ve? in brez torbice. ?e bolj nevarno za torbico je potem odprto okno, le na hitro se?e notri in te?e.... Torej bolje imeti ni? na sede?ih. Sam pa bolj razmi?ljam z varnostnega vidika in se mi po tej strani zdi, da zaklepanje v avtu ote?uje morebitno re?evanje ob nesre?i. Edini primer nesre?e, ki sem ga do?ivel (pred skoraj dvajstimi leti), ko sta v kri?i??u Tr?a?ke, Tivolske in A?ker?eve tr?ila Nissan Patrol in Fiat "bolhca". Rezultat tr?enja: bolhci (in ?tirim mulcem v njej) ni bilo ni? - malo vdrt prednji del, Patrol je pa pred mojimi o?mi naredil salto v zraku in kon?al na boku, na voznikovih vratih in obrnjen nazaj v smeri iz katere je pripeljal. Mimogrede, od takrat se poserjem na razne zvezdice in NCAP teste. V glavnem voznik Patrola je bil v nezavesti in zaklenjen v avtu in ko sem jaz splezal na avto, da bi mu pomagal ven, nisem mogel odpreti sovoznikovih vrat. Na sre?o je kmalu pri?el k sebi in je odkleni vrata, da sem jih lahko odprl in mu pomagal splezati iz avta. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
SpEkTr Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Tudi taki primeri so. Je pa pomoje precej tudi takih, ki padejo z avta ven recimo. A misli? da ne? ?e je ornk karambol, te gasilci itak zre?ejo ven... Citiraj
Stroker Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Uf, preden bi tukaj gasilci pri?li... Saj v nujnem primeru itak sam razbije? ?ipo in odklene? vrata z notranje strani, tako, da ni panike. Da pa ne pade? ven, pa precej pomaga varnostni pas. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Boss Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 mene je najbolj groza, da bi bil v zaklenjenem avtu in padel recimo v vodo... brrr sploh ne bom naprej razmi?ljal. Raje tvegam kak poskus kraje. Citiraj
UTT Napisano 28. april, 2014 Prijavi Napisano 28. april, 2014 Hmmm... a nimajo vsi moderni avti nastavljeno tako, da se v primeru trka odklenejo vrata in zapre pumpa za gorivo? Citiraj
Boss Napisano 28. april, 2014 Prijavi Napisano 28. april, 2014 Hmmm... a nimajo vsi moderni avti nastavljeno tako, da se v primeru trka odklenejo vrata in zapre pumpa za gorivo? naj bi, ampak le v primeru trka... ?e pa zapelje? v vodo in da ni trka pa ne..... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. april, 2014 Prijavi Napisano 28. april, 2014 naj bi, ampak le v primeru trka... ?e pa zapelje? v vodo in da ni trka pa ne..... ?e gre na streho tud vse odklene. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 28. april, 2014 Prijavi Napisano 28. april, 2014 ?e gre na streho tud vse odklene. Samo ce jo das v sendvic se nobena stisnjena vrata ne bojo odprla Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.