jernic Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 ..al kaj bi takole zgrizlo olja nivo merilo...? Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
jures Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 ..al kaj bi takole zgrizlo olja nivo merilo...? mi? vsekakor ne, ker bi jo skurilo in utopilo a ?e zabasalo bi ti pot olja. Ker ta del je potopljen v olju tole ti nekje drgne ob nekaj. A gre ven lepo ali se zatika - sedaj je the question ali so olupki v olju Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jernic Napisano 27. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 27. april, 2014 mi? vsekakor ne, ker bi jo skurilo in utopilo a ?e zabasalo bi ti pot olja. Ker ta del je potopljen v olju tole ti nekje drgne ob nekaj. A gre ven lepo ali se zatika - sedaj je the question ali so olupki v olju Gre ven ?ist normalno in tole sem prvi? opazil, pa sicer redno kontroliram olje...Ja olupki.. ni jih veliko , ma ... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
jures Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 Gre ven ?ist normalno in tole sem prvi? opazil, pa sicer redno kontroliram olje...Ja olupki.. ni jih veliko , ma ... Je pa se ena varianta. Da si je nekdo privoscil zamenjavo sibke :) oziroma imas sibko ki ni od tega avta. Po sliki sodec je na 'zici' in ce je predolga se lahko zvije ob kak del ki jo melje. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jernic Napisano 27. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 27. april, 2014 Je pa se ena varianta. Da si je nekdo privoscil zamenjavo sibke :) oziroma imas sibko ki ni od tega avta. Po sliki sodec je na 'zici' in ce je predolga se lahko zvije ob kak del ki jo melje. Po sliki sode? ? Hudi?a, menda majo vse 6ke tako na ?ici.. Ok nevem ,mogo?e dizelske ne,ajde.. In tudi ?e bi jo kdo zamenjal, bi morala pasat.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
YavarYe X6V6 Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 Vibracije, kar manjka, je v filtru, ne se sekirat, kot da se ni zgodilo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sirius Napisano 28. april, 2014 Prijavi Napisano 28. april, 2014 Po sliki sode? ? Hudi?a, menda majo vse 6ke tako na ?ici.. Ok nevem ,mogo?e dizelske ne,ajde.. In tudi ?e bi jo kdo zamenjal, bi morala pasat.. Predlagam enostavno re?itev. Glede nato, da ima indikator na spodnjem delu ?e dosti "mesa" pobrusi ga ?e malo na tem delu, kjer se je pojavila "mi?". Pobrusi toliko, da poravna? jamice in ?e par desetink mm. Morebiti bo? na ta na?in odmaknil povr?ine, ki se trejo in re?il problem. Kljub temu, da obstaja oljni filter, opilki niso najbolj?a re?itev za obrabo, ne glede na velikost. Tisti, ki se prebijejo skozi filter, pomagajo ribanju drsnih povr?in. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.