apcih Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 sm mal brskal po forumih in naletu na eno (zame ) zlo zanimivo zadevo, k mislm da bi vsakmo lahko pr?la prov ?e si le mal ?eli zrihtat avto. Tlele je en link, sicer je za ford Fiesto ampak ideja je zelo dobra Tuki je pa link Citiraj
uklopko Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 ZELOOOOOOOOOO MAMLJIVOOOOOOOOOO IN ZANIMIVOOOOOOOOOOO LP. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Staro.... Druga?e je pa tole on naredil zase in, ?e ho?e?, da ti naredi bo kar dost zahteval (saj po eni strani ga razumem- takih majstrov pri nas ni veliko, dragi so ali pa sploh ni za vse avte). ?e pa slu?ajno najde? kolektor za Z5 pa povej. ?ist tko iz firbca me zanima, ?e obstaja... Druga?e je pa dal znanec nekomu delat kolektor za Primero 1.6 (?ist tastaro) in ga bo dobil az 30.000 SIT. In kolikor mi je znano bo pri tistem avtu dejansko dobil kar ene par konjev (min 5) Citiraj
ReDevil Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Allo Toma?, ?e ?iv oz. trezen (na dolenjskem po novem)! )))) Ja tali konji so ok, samo jih bo pa v teh te?kih ?asih treba tut hranit! Je pa stvar za razmislit! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
vuk Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Odli?ne izpu?ne kolektorje dela g.Jankovec - DeVito...kak?ne ?elje ima? tak?nega ti naredi. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Symon Napisano 9. oktober, 2005 Prijavi Napisano 9. oktober, 2005 Odli?ne izpu?ne kolektorje dela g.Jankovec - DeVito...kak?ne ?elje ima? tak?nega ti naredi. ?prtni izpuhiEna tem na forumu, ki je napeljala na izpuhe. ?e koga zanima kaj drugega kot DeVito. Kdor i??e ta najde. Citiraj
uklopko Napisano 10. oktober, 2005 Prijavi Napisano 10. oktober, 2005 devito gor devito dol!!!! devito je direkt za u rito!!!!! (devito se pa itak ve?krat pohvali) js mam mal u planu oz. v mislih za menjavo kolektorja!! Mal heca in pozdrav za lep?i dan!!!! LP uro? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 11. oktober, 2005 Prijavi Napisano 11. oktober, 2005 Klop?i?, ti si divjak in ne rabi? kolektorja, ker ti bodo itak kmal vzel izpit! ))))))))) Tista tvoja ideja se mi zdi ok, samo treba vidit kaki bodo kej stro?ki pol na koncu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 12. oktober, 2005 Prijavi Napisano 12. oktober, 2005 a si al kva da miga bojo uzel!!!!!!!! U mislih mam kolektorje sajnam pa o turbini oz.kulerju za zrak!!!! Slu?ajn sm na eni predelavi naletu na to!!! drga? je pa ena?ba za divjaka! X=divjak a=mazda b=?lovek ................. a+b=x LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 12. oktober, 2005 Prijavi Napisano 12. oktober, 2005 Tooooo mi delaaaj! Pa upam da tut kej letake deli? kot promocija na?ga foruma! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.