Tich Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Vceraj zvecer okoli devete ure zvecer je zalostno obmoknil moj diferencial A ve kdo da prodaja menjalnik od 1.6 SOHC masine? Na njem spredi pise (model) F520? Kupim... lp Citiraj
David Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Ajaja....sam ti pa prou nima? sre?e.... Ob?alujemo s tabo...:=) LP daVid Citiraj Feel free....
Tich Napisano 2. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 NAJDU!!! Za 10 k SIT potrosni material hehe... lp Citiraj
ReDevil Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Evo to mi je pa v?e?, pa spet bo? lahko po cesti ustrahoval nedol?ne penzionerje! ) ?imprej zrihtaj ma?ino!!! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Moje so?alje Tich!!! Upam,da bo? ?imprej avto zrihtal!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Kaj pa menjalnik od kakega drugega modela? So?alje... Citiraj
Tich Napisano 2. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Ma ni panike fantje... ce ne bi itak biu dougcajt pa bi ga spet :mi pijemoo: hehe... Ja itak da pase iz 323 sedan al pa HB sam da je 1.6 SOHC motor (B6) sj od takega jutr dobim...10 k sit...cenej itak ne bi najdu. Nekdo mi je celo 30k reku... yeah right... lp Citiraj
Tich Napisano 3. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 Menjalnik doma... jutr bo ze s5 na cesti lp Citiraj
Tich Napisano 3. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 FINISHED!!! Se dost bols je kot prej...dosti lepse se prestavlja...sploh iz 1. v 2. zgleda da je biu na onem ze sinhron bogi Let's get lp Citiraj
poky Napisano 4. oktober, 2005 Prijavi Napisano 4. oktober, 2005 He he,Tich,zaj pa prva pa gassssss!!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Ja sinhron zna hitr popustit pri te?ki nogi, sej ve? pametnej?i odneha ))) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Priam kaj ni tako da so sinhroni dosti bolj uzdr?ljivi...popravi me ?e se motim.... :ne vem: LP daVid Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 ??? raj? ne bom preve? pameten na to temo )) sicer pa va?no da se stroj spet premika in to s hitrimi koraki! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Mazda323 Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 @Tich si se danes ti mogo?e peljal po Gosposvetski cesti v Mariboru okoli 17ure?? Citiraj
Tich Napisano 5. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 aham... ka bos povedo? gremo enkrat na kavico? pa en test drive lp Citiraj
Mazda323 Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Si me vido, mimo tebe sem se peljal pa ?e blendo sem ti!! Citiraj
Tich Napisano 6. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 Sem slisal da na nasem faxu prav obstaja neko predavanje "MEHANIKA LOMA" Sam tist je bol teorija...tole je pa praksa @symon: ja ustav me enkrat da grema na en pir...zal te pa nism vidu Ponavad kadim v avtu al pa se z radiom igram al pa celo na cesto gledam lp Citiraj
Symon Napisano 6. oktober, 2005 Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 Jaz te nisem videl to je napisal nekdo drug...(Mazda323) No mislil sem pa druga?e, da bi dal menjalnik od kakega mo?nej?ega modela. Ampak ker si dobil tole tako poceni ni problema. Najbolje, da da? oglas v Salomonca: "Neprestano odkupujem dele (potro?ni material) za MX-3 1.6. Predvsem menjalnike..." Citiraj
Grega_ Napisano 6. oktober, 2005 Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 ..opala...tole pa si ti dobr ?altu ej :) Citiraj
poky Napisano 6. oktober, 2005 Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 Tich,vredi si ti zrihtal toti menjalnik!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 7. oktober, 2005 Prijavi Napisano 7. oktober, 2005 O neee, upam da se vajinmu klubu ne pridru?i kmal ?e kdo, ker mi je bol v?e? klub - MAZDA klub, ?e bi obstajal! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.