Skoči na vsebino

Golf (?port ne avto :) )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ker zadnje ?ase kolega bolj ne kot ?trajka (oz. dela na ?ihtu, ?trajka pa v rekreaciji) me zanima ali kdo od vas igra golf?

?e kdo igra in je ?e za?etnik se priporo?am za kako igro, da ne bom lih sam po igri??ih ?etal (?eprav priznam, da v?asih pa?e bit sam).

Kaj pa druga?e...je kdo to sploh probal oz. kako imate mnenje o tem ?portu?

Napisano

prov golf, tisto kjer prehodi? par km, kjer ma? 14 palc s sabo, kjer udari? 200m+ (?e si kerlc), .... :)

Napisano

?e v prej?nji slu?bi (javna uprava), nam je sindikat pravosodja organiziral ?portni dan in takrat sem izbral golf v Arboretumu. Malo smo trenirali na osnovnem vadbenem poligonu in recimo, da sem hitro spoznal, da nisem ravno Jack Nicklaus.  :aaaaa:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?e v prej?nji slu?bi (javna uprava), nam je sindikat pravosodja organiziral ?portni dan in takrat sem izbral golf v Arboretumu. Malo smo trenirali na osnovnem vadbenem poligonu in recimo, da sem hitro spoznal, da nisem ravno Jack Nicklaus.  :aaaaa:

kaj pa pol? Tiger Woods? :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.