Bossek Napisano 9. maj, 2014 Prijavi Napisano 9. maj, 2014 Ker zadnje ?ase kolega bolj ne kot ?trajka (oz. dela na ?ihtu, ?trajka pa v rekreaciji) me zanima ali kdo od vas igra golf??e kdo igra in je ?e za?etnik se priporo?am za kako igro, da ne bom lih sam po igri??ih ?etal (?eprav priznam, da v?asih pa?e bit sam). Kaj pa druga?e...je kdo to sploh probal oz. kako imate mnenje o tem ?portu? Citiraj
Deeyan Napisano 9. maj, 2014 Prijavi Napisano 9. maj, 2014 Prov golf al mini golf? Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bossek Napisano 9. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2014 prov golf, tisto kjer prehodi? par km, kjer ma? 14 palc s sabo, kjer udari? 200m+ (?e si kerlc), .... Citiraj
Z M A J Napisano 9. maj, 2014 Prijavi Napisano 9. maj, 2014 ?e v prej?nji slu?bi (javna uprava), nam je sindikat pravosodja organiziral ?portni dan in takrat sem izbral golf v Arboretumu. Malo smo trenirali na osnovnem vadbenem poligonu in recimo, da sem hitro spoznal, da nisem ravno Jack Nicklaus. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 10. maj, 2014 Prijavi Napisano 10. maj, 2014 ?e v prej?nji slu?bi (javna uprava), nam je sindikat pravosodja organiziral ?portni dan in takrat sem izbral golf v Arboretumu. Malo smo trenirali na osnovnem vadbenem poligonu in recimo, da sem hitro spoznal, da nisem ravno Jack Nicklaus. kaj pa pol? Tiger Woods? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.