Z M A J Napisano 12. maj, 2014 Prijavi Napisano 12. maj, 2014 Pozdravljeni! Ker vem, da vam je popolnoma odve? in rahlo stresno hoditi na zavarovalni?ke cenitve in se po mo?nosti tam pregovarjati ter barantati s cenilcem, z veseljem to izpeljem namesto vas. V nadaljevanju lahko avto tudi odpeljem na kleparsko-li?arsko popravilo k odli?nemu mojstru v Pelkovi neposredni bli?ini (Lak Tom d.o.o., g. Toma? Oblak), ponujeno pa vam bo tudi nadomestno vozilo. Lahko ga seveda peljete po cenitvi tudi kam drugam, to je vsekakor va?a odlo?itev. Cenovno bo zadeva precej ugodna, saj bo v primeru osnovnega obmo?ja delovanja in da se celoten postopek ne zavle?e ve? kot 2uri, cena le 30?, nanjo pa so ?e mogo?i razli?ni popusti (npr. Mazda klub). ?koda, da vi izgubljate potrpljenje in ?as, ?e lahko nekdo to postori NAMESTO vas! Lep pozdrav! Ekipa 1A - avtomobilske storitve, Borut Ludwig Ben?ina s.p. (gsm:040 412 696,e-po?ta:info@ekipa-1a.si) 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
schurda Napisano 12. maj, 2014 Prijavi Napisano 12. maj, 2014 Se strinjam. Taka zadeva mene stane cel dan ?asa, kup neprijetnosti, sploh, ?e bi bil brez avta. Podpiram tole zadevo. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Z M A J Napisano 13. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 13. maj, 2014 Zadeva je vsekakor zamudna, lahko pa tudi stresna in tak?nih neprijetnosti vas lahko jaz odre?im. Skratka, razli?ne (iz realnih situacij) po?kodbe s parkiri??, to?e, divjadi in ostale zadeve, pokli?ite in se dogovorimo za dobro re?itev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 26. maj, 2014 Prijavi Napisano 26. maj, 2014 Tudi jaz samo priporo?am. Da? klju?e in sedi? lepo dalje v slu?bi avto pa sam najde nazaj z zmajevo pomo?jo seveda. 1 Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Z M A J Napisano 30. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2014 Tudi jaz samo priporo?am. Da? klju?e in sedi? lepo dalje v slu?bi avto pa sam najde nazaj z zmajevo pomo?jo seveda.Sicer se v tvojem primeru nisem izkazal kot sem si ?elel in sem spregledal kaj vse sva se dogovorila, pa vseeno hvala za pohvalo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 13. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 13. junij, 2014 Mazda?i in ostali uporabniki foruma. Za ?ez wikend imate doma?o nalogo, da pregledate svoje vozilo in ugotovite, ?e je potrebno kak?nega lepotnega tretmaja. Trenutno je na barvanju pri Lak Tom d.o.o. rumena 6-ka na?ega Ga?perja in bo sam povedal, ?e je zadovoljen s postorjenim. Pred barvanjem pa vam seveda lahko odpeljem vozilo tudi na zavarovalni?ko cenitev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 29. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. julij, 2014 Dans sem uspe?no izpeljal ?e eno cenitev, tokrat na Tilia d.d., barval bo pa seveda velemojster - Toma? Oblak. ?e imate kak?ne praske, udrtine, po?kodbe od to?e ali kaj drugega kar vas moti na avtu, veste kam se obrnit. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
robz Napisano 13. april, 2015 Prijavi Napisano 13. april, 2015 Evo cas je da avto peljem do kleparja in sem na ZM dobil spisek pogodbenih serviserjev za kasko. Zanima me ce ma kdo izkusnje s kakim od teh (gledam za lj): matjaz stojs s.p.franc bizjan s.p.avtoservis bumavtohisa vicnovomat d.o.o.frko d.o.o.avto kavsek hvala Citiraj
jures Napisano 13. april, 2015 Prijavi Napisano 13. april, 2015 ?aki mal, pa saj lahko pelje? kamorkol, oni ti tega ne morejo glih diktirat. Tudi an?e (AC Tomc) dela z njimi brez pardona Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robz Napisano 13. april, 2015 Prijavi Napisano 13. april, 2015 Nevem jaz sem dobil listek s seznamom kamor loh peljem avto-pogodbeniki so napisani tudi na njihovi spletni strani tukaj .Ker sem iz Lj sem napisal samo tiste iz okolice, ce kdo slucajno pozna Citiraj
jures Napisano 13. april, 2015 Prijavi Napisano 13. april, 2015 Jaz bi ti priporocal Anzeta na Verdu AC Tomc, zrihtal ze kar nekaj Mazd, ce ti je pa bolje v Medvode it ma pa Zmaj dobra priporoca pri Lak Tom, pol foruma je ze nadonestno Astro vozil v casu popravila Za prvega vem da vse zrihta sam z zavarovalbico, verjetno tudi drugi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robz Napisano 13. april, 2015 Prijavi Napisano 13. april, 2015 Najbolje da oba poklicem in vprasam, bolj mi disijo Medvode da se se pri Pelkotu ustavim ce bom ze ravno tam:) torej tale seznam ki sem ga dobil ubistvu nima veze?nevem zakaj ga potem sploh turijo v roke, da nebo kaksnih komplikacij, ker nisem vec pri ZM Citiraj
Z M A J Napisano 14. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2015 Laktom je super, pa ital sosed dr. Pekla. Lahko ti pa tudi Ga?per kaj pomaga opraviti te zadeve. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 10. junij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 10. junij, 2015 ?e boste potrebovali kak?no izmed navedenih storitev se obrnite na forumskega prijatelja; Ga?per Lukan s.p. oz. gsm: 040 228 865 in z veseljem vam bo pomagal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.