BOBI Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 vceraj zvecer sma skolegom imela priprave na drag race danes v murski soboti.Je bil zelo hitrejsi od mene,je mel hondo 1.4-16v bingota.Pol pa sma sla v gostilno na pijaco te pa domu in se je zgodilo najhujse kar je mozno vec ne morem povedat sem se v soku je pa prezivel samo z nekaj praskami in vrezninami!!!!!!! spregledal je traktor in prikolico. Citiraj MAZDA POWER
LabiGT Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 oooo shit.....pa to zgleda kot horror film...ma sreco tvoj prijatelj.. --pazite na cesti-- Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Madonca...pa je mel res sre?o tvoj friend!!!! ?koda avteka.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 2. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 jebes pleh glavno ke je ziv,v zivo se je zgledalo hujse Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 u zajeb... tole je pa grdo za videt... sem videl ?e precej milej?o nesre?o (glede na po?kodbe avtov) pa so morali ?rn avto poklicat tako, da jo je tvoj kolega ?e pocen odnesel - vsa sre?a. Pleh pa je**t ga, po taki nesre?i ti je ?isto vseeno, kaj se je z njim zgodilo. Citiraj
David Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Re?i kolegu da da za ma?o....mislim da mu je bila dana OneTimeInALifeTime ?ansa... To je grozno za videt....sam pa ni ?lo preve? po?asi ne?? LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 pa kaj si ti ja nor... res je mel sre?o... hitrost pa tud ni bla mala ne? Citiraj
BOBI Napisano 2. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 hitrost je bla okrog 150kmh+..... Citiraj MAZDA POWER
David Napisano 3. oktober, 2005 Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 ¸No ja....podatek pove use.... LP daVid Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 3. oktober, 2005 Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 Ni? ne bom zagovarjal.... 150+ po glavni cesti mogo?e pa je bilo v naselju nevem..., pa ?e zve?er, za moje pojme je ?el malo preko svojih sposopnosti!! Je pa malo Citiraj
vuk Napisano 3. oktober, 2005 Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 @Mazda323-si pozabil na v?eraj?? 140vovinek.press Res je mel kolega ve? sre?e kot pameti;Civic ni glih znan po dobrem plehu...upam,da ga bo nesre?a izu?ila;mene moja je, pa ?e zdale? ni bla tako huda. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 3. oktober, 2005 Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 @Vuk, to je bilo ?isto nekaj drugega...., pa ?e podevi Ej bilo je neverjetno dobro.... Po slikah sode? pa se je to zgodilo pono?i pa vpra?anje kaj sta pila v kafi?u.... Citiraj
Grega_ Napisano 3. oktober, 2005 Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 uuu tale je pa mel sre?o.. Citiraj
wiperboy Napisano 3. oktober, 2005 Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 Je pa re imel sreco...dobro da mu nic ni pleh se ze nabavi drugi. Citiraj gremo na?i.....
vuk Napisano 3. oktober, 2005 Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 @Vuk, to je bilo ?isto nekaj drugega...., pa ?e podevi Ej bilo je neverjetno dobro.... Po slikah sode? pa se je to zgodilo pono?i pa vpra?anje kaj sta pila v kafi?u.... Vem, vem...pa ?e dovolj rezerve je bilo...saj ?e bi nasproti pripeljal avto ali pa ga zagledal na vrhu hriba se ziher ne bi tako peljala...tako je pa? blo relativno varno...Lahko drugo leto kdaj ponovimo menjavo sopotnikov,ampak na kak?ni bolj razgibani in lep?i cesti... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
KAALman Napisano 3. oktober, 2005 Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 nimam besed niti za nesre?o, niti za ?oferja ! Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.