Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni,

imam eno vpra?anje ker o tem nimam pojma. Koliko stane popravilo po?kodb to?e, glede na to da je kar nekaj udtrin (streha in sprednji pokrov). Ali se to pla?a vsaka udrtina posebej, ali je to kako druga?e. Se opravi?ujem, ampak res o tem nimam pojma. Aja, to ni moj avto ampak sem zasledil na nem?kem forumu skoraj novo mazdo 6 s po?kodbami od to?e in je cena sme?no nizka. Zato me zanima kak?na je kaj cena popravila in koliko me potem ?e pride uvoz? To je skoraj bolj za firbec kot zares, ampak vseeno ....

Napisano

treba videt, luknje se na?eloma vle?e ven vsako posebej, ?e pa je po?kodba prevelika pa kita.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Aha jaz tudi, očitno ve koliko si star.... 😁😉
    • Če primerjam ceno avta in TV je tudi kakovosten OLED relativno poceni. Sam več časa preživim pred TV kot v avtu. Leta 2020 sem plačal za LG C3 55" dobrih 1.200 € ... in po 4-ih letih lahko rečem, da je vreden vsakega centa. To pa veliko težje rečem za 4 gume Michelin Pilot 4, ki so koštale 950 €.   Zadnjič so na hitro za taščo kupili manjšega navadnega LED, za 300€,  .... jih je škoda, ker je slika neprimerno slabša. 
    • Ja ja to sem mislil, vzporedno-spredaj, ne da je biu za ceu avto pred tabo, tudi preden je prišel na pospeševalnega, si ga že videl na desni spredaj tak, da se je dalo predvidevat kaj bo hotel od tebe In v takem primeru, lih pravim, da če vem, da ima on pospeševalnega in nima druga kot se za vključit pač spustiš. Ne vem pa kaj se je dogajalo pred posnetkom. Lahko da se ti takole vključuje ta isti kombi že trikrat prej v tednu, potem pa razumem, da imaš že dosti. Gledam že 20. posnetek, tole je še ena možnost, mrtvi kot. Ko je prišel na pospešvalnega si mu ti v mrtvem kotu, tk da je čist možno, da te do blendanja sploh registriru ni o.O
    • Jaz tudi... se je cool OLED, ampak, ker imam v povprečju verjetno manj kot pol ure prižgan TV se tudi sam nisem odločil za OLED. 
    • mogoče malo nenavadno za KR, to je nekaj čisto normalnega za LJ :), itak očitno ni iz KR ker bi lahko že preje zavil desno in ne na semaforju....
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.