KoRx Napisano 14. maj, 2014 Prijavi Napisano 14. maj, 2014 Pozdravljeni! Sem nov no forumu in tudi dokaj sve? lastnik Mazde in sicer Mazde 6 2005, 2.0, 136KM.Imam manj?o te?avo in sicer problem z kompresorjem klime ki se mi je totalno pokvaril in se ga ne spla?a popravljati (po dobljenih informacijah je popravilo cenovno podobno kot nova). Zato me zanima ?e bi mi lahko kdo sporo?il katalo?ko ?tevilko kompresorja za ta model oz. kje lahko poi??em katalo?ko za kompresor, ali pa ?e kdo prodaja rabljen kompresor ki je ?e vedno v dobrem (delujo?em) stanju? Najlep?a hvala. Citiraj
Z M A J Napisano 14. maj, 2014 Prijavi Napisano 14. maj, 2014 Zdravo! Pokli?i mojstra Simona Pelka (041 667 335), ima tak?no identi?no Mazdo6 za rezervne dele in verjetno ima ?e tudi ta kompresor v delujo?em stanju. LP! Borut Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KoRx Napisano 19. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2014 Pozdravljeni Sem zelo zadovoljen z odzivom, hvala vsem ki so mi pomagali dobil sem kompresor ki je v lepem stanju Hvala L.p. Sandi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.