Skoči na vsebino

temne sipe

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ra?una tam okoli 8 k sit na ?ipo.... pribli?no...jurija gor dol... :D

Feel free....

• Odgovori 135
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Hm, temnenje ?ip > 323F l.90 :whatever:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Ja,samo ?e nas bo v ve?jem ?tevilu,mislim da se bo ta cifra malo zmanj?ala ne?? :whatever:<_< Vuk?? B)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Ja,samo ?e nas bo v ve?jem ?tevilu,mislim da se bo ta cifra malo zmanj?ala ne?? :whatever:<_< Vuk?? B)

Ne mene ve? me?at zraven, enkrat sem se ponudil,ko je bilo dosti glasnih,potem pa je bilo vse tiho. Ne bom delal ljudem usluge,potem pa zaradi njih izpadel budala, ko si bo kdo naenkrat premislil,ne bo imel denarja itd itd.

lp vuk

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

Hehe, Vuk je obupal.

Ni problema. Ni treba da vsi skupaj pridete, dogovorite se po dva ali pa vsak posamezno in pokli?ite brata dober teden prej na 041 653-246 in se dogovorite za termin.

Cene normalno so od 35k do 40k sit, karavani pa 50k sit, vsak od vas ko pokli?e in pride pa naj re?e da je z Mazda foruma in ima 10% popusta.

Ok?!

Lp, Tadej

Napisano

Hehe, Vuk je obupal.

Ni problema. Ni treba da vsi skupaj pridete, dogovorite se po dva ali pa vsak posamezno in pokli?ite brata dober teden prej na 041 653-246 in se dogovorite za termin.

Cene normalno so od 35k do 40k sit, karavani pa 50k sit, vsak od vas ko pokli?e in pride pa naj re?e da je z Mazda foruma in ima 10% popusta.

Ok?!

Lp, Tadej

Hi Tadej;ne Vuk ni obupal,pa? ne bi rad,da se s tabo ali bratom kaj zmenimo,potem pa me kdo pusti na cedilu in posledi?no tudi jaz vaju.

Lepo,da si se sam javil & upam,da so zdaj pibeci kolko tolko zadovoljni.

lp vuk

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

Ja,torej lahko grem samo tja in re?em,da sn z Mazda foruma,pa mam ?e popust?? <_<:whatever:

Ti?a vun!!

Napisano

meni se zdi da imate zaradi Vuka in Astrala kar lepo ugodnost ;)

dajte jo izkoristit ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

..jest bom ?e dons dopoldan poklicu pa se zmenu, ker se tko al tko ne mormo zment da bi ?li naenkrat, bo pa vsak sam hodu :blink:

Napisano

..no pa sem zrihtu...temnil bom pa v sredo v Trebnjem :bravo:

Naredil bom pa takole da spredaj temnim do konca, ne vem pa kolko bi dal za zadnja vrata? No?em da bi bil prehod zelo izrazit.

Napisano

Ma se to mene tudi mantra,ker ne vem kak se naj odlo?im,da bo cool zgledlo!! <_<:whatever:

Ti?a vun!!

Napisano
:D najlepse da reces vse najbolj kar gre pa je vredi,al pa zadnjo cist crno ostale pa vse kot je dovoljeno spredaj pa bo super izgledalo brez prehodov :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

spredaj je tako da zadr?uje najve? 10% svetlobe ne? potem zadaj ?e se ne motim pa 40%?? Se mi zdi ta prehod mal prevelik? No sej bom tud tam se zmenu kako je najbolje samo pa? pribli?no ho?em vedeti.

Napisano

jaz mam predi max kaj gre pa zadi max kaj gre pa je ful vredi :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Ja,samo meni se zdi,da se vidi razlika v zatemnitvi.... <_<:whatever:

Ti?a vun!!

Napisano

Logi?no se vidi prehod ?e temni? od zadaj 55% od spredaj pa 10% kakor je mo?no temnit pri Le?niku, vendar potem delujejo avtomatsko bolj temne sprednje ?ipe ker so zadnje bolj temne in ni toliko svetlobe noter v kabini...

@Poky v Mb-ju se kar veliko avtov vozi, kateri imajo temnjene ?ipe pri Le?niku in bo? videl kako zgleda ?e imajo nekateri ob strani 10% temnjene (in se ti bo vse skupaj zdelo zelo svetlo) in nekatere ki imajo od zadaj 55%, lahko pa si da? stranske 10% pa zadnjo 55% tak da to je res te?ko :)

Prehod pa se bo samo videl pod nekim kotom...

Tukaj se vidi prehod

Tukaj pa se ne vidi

Napisano

tukile se pa res dobro vidi prehod...odvisno od svetlobe. Imam ob?utek da jih ima dosti zadnje stranske ve? kot max temneno sprednje pa 10% in da je zato toliko bolj viden prehod. Zadnjo tudi ne vem ?e bi dal 55%, ker se bojim da se ni? ne vidi pono?i ven ko gre? rikverc :blink:

Napisano

Hmmm,Matej,lepe sike! :bravo: Na teh se res lepo vidi,kak je odvisno od svetlobe! :D

Ti?a vun!!

Napisano

tukile se pa res dobro vidi prehod...odvisno od svetlobe. Imam ob?utek da jih ima dosti zadnje stranske ve? kot max temneno sprednje pa 10% in da je zato toliko bolj viden prehod. Zadnjo tudi ne vem ?e bi dal 55%, ker se bojim da se ni? ne vidi pono?i ven ko gre? rikverc :blink:

:bravo: ven vidis cist normalno

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

?ipe so zatemnjene, vse za 10% in sem prepri?an da je to dovolj, zgleda pa tudi lepo, sploh sedaj s ?rnimi ?migavci :bravo: ...policaji so se ?e za mano vozil in na sre?o me niso ustavli....?e nimam ni? papirjev. :ne vem: :blink: fotke bodo jutri ko bodo ?e feltne gor. Temnil sem pa pri Bor?tnarju v Trebnjem (foliatec)....super de?ko, dobro je vse porihtal in svetoval, ?e fotke prej pokazal kako bo zgledalo tako da :bravo::bravo:

Napisano

10% pa zadnjo 55%

js mam toliko0 zatemnene kar je maximum da lahko homologira? brez zapletov!!!

Je pa res noro ko vidi? razliko pred in po temnenju!!!!

Je tako? :bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Res je, točno tam. Z polnovzmetenim električarjem je res gušt vozit po makadamu. Sicer pa sem šele danes ugotovil, da lahko motorju na kolesu nastaviš navor s pomočjo aplikacije na telefonu in moč kakor sam želiš. Bomo videli, kako se bo obnesla nova nastavitev.  Mimogrede, tisti čudovit plavi avto na sliki  je Porsche GT3. Ravno je parkiral, ko sem slikal. 
    • Jaz sem sam uvozil 3 zase in 2 za kolega. To je tako enostavno da ne rabis nikogar, lahko ti pomagam.   Ce si napisal vec kot 6000km in vec kot 6 mesecev zato, da se ne smatra kot nov in da ne placas ddv je prav, imas pa tudi moznost da kupis popolnoma novega brez ddv v eu in potem placas ddv pri nas (mora biti nov od zastopnika)   Motor ni tezko pripeljat (mam tud prikolo) ti bi pa priporocal Italijo.   Kateri motor si pa gledal?
    • Aha zanimivo. Tudi moj ni imel wifi in BT kartice...rabljene oz. nove so se mi pa zdele predrage. Tako,da sem preko alija za 4€ kupil mini usb k ima wifi in BT in zaenkrat dela odlicno. Prav tako ni imel SSD kletke (10€ ali). Kar se pa DP-ja tice sem pa za 5€ dobil kabel DP to hdmi (3m) in dela bp. Podpira pa 4k@60hz oz. 1080@120hz. Serijsko je bil notri samsung DDR4 8GB, katerega sem za 15€ prodal in za 20€ dobil komplet 2x 8GB DDR4 samsung ram. CPU je i5-6500T.        
    • Ne,ni imel...pa sem za 31€ kupil rabljen set...dela BP😃👍 Tega Lenovo Full WLAN Wi-Fi Kit 04X2735 00XJ019 00JT480 M900 M700 M715 M600 OFFERS OK WWW.EBAY.DE FRU's04X2735 / 00XJ019 / 00JT480. - WLAN card -FRU : 00JT480 (Note - exact WLAN card model numbers may vary but all are genuine...  Je imel tudi samo en RAM z 8GB,pa sem za 40€ kupil en par,tako,da so ziher identični,in je edaj 16GB in dvokanalni dostop. Tele Samsung 8GB DDR4 2133MHz Laptop RAM SO-DIMM 2Rx8 PC4-2133P-SE0 M471A1G43DB0-CPB WWW.EBAY.DE Frequency: 2133MHz. Application: Laptop. Module specifications: 260pin. Item specifics. Function: NO ECC. Type: M471A1G43DB0-CPB. In za slabih 15€ še razširitveni modul za HDMI...k itak ima že dva DP izhoda. Tega https://www.aliexpress.com/item/1005006389008948.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1817f19cXkOH7o Obstajajo namreč moduli za HDMI,DP in USB-C (podatkovni+Video)...pa mi je USB-C brez veze,ker bi moral imeti tak kabel... Npr. če kam greš-skoraj vsepovsod po hotelih ipd. je kak TV z HDMI vhodi. Obstajajo pa še za USB-A (2.0),serijski port in VGA...res "malo čudo" kar je Lenovo tu skupaj "spacal"😄 Npr. tukaj dobiš https://www.aliexpress.com/item/1005005685685164.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.5.5a78mbX7mbX7XU&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40196.366991.0&scm_id=1007.40196.366991.0&scm-url=1007.40196.366991.0&pvid=82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.366991.0,pvid:82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a,tpp_buckets:668%232846%238112%231997&pdp_npi=4%40dis!EUR!17.03!17.03!!!17.52!17.52!%40211b615317317909392347274efe1e!12000034006833853!rec!SI!720042727!XZ&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A   Tako je sedaj "spimpan do kraja"...čeprav bi lahko dal novejši Wifi+Bt kartico,samo najboljše so takoj 50€+,kar se mi pa zdi malo "mimo" pri takem "stroju"...dela BP,Wifi tudi...za tak PC-polna kapa. Orico je skoraj 4xhitrejši od tega "poceni" Kingstona pri pisanju,pri branju sta pa približno enaka...boot-a v 32s z Win-10Pro,Office in nekaj programi...čist dost kot rezerva ali za mulca in šolske naloge.   Ta tvoj je novejši,in ima boljši chipset,ki ima dovolj pasov,da so lahko to realizirali PCIe M.2...ta v mojem pa jih nima dovolj,in ne gre drugače kot pač le SATA.    
    • Super opis. 👍   Res je. Giulietta ni bla tako čudovita. Hibridne turbine so naredle še 1x korak naprej.   Če je 150KM motor, je navor isti, konji pa se pro 4.5 rpm posekajo. Tak da, dokler ga ne ženeš, sta identična.   Še druga raketa:   Ima še 10s overboosta na 304 NM(če je olje toplo, ne prevroče in gorivo ok kvalitete) od 3 predstave navzgor med 2000 - 4000.   Meni je res fascinantno, kaj so uspeli spraviti iz 1.5 in 1.6 motorjev In kljib temu zagotoviti neko "normalno" življensko dobo.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.