Grega_ Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 vse sprednje imam Light z 90% prepustnostnjo svetlobe, zadnja je pa Midnight z 90% prepustnostjo svetlovbe, tako da prehodov ni, se ne opazi, meni je glih prov temno Citiraj
DonFilipo Napisano 6. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. april, 2006 kdaj se jst lahko oglasim?? sicer vec nimam mazde a mam 20% popust ce mam dva nicka tuki gor Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Mazda323 Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 vse sprednje imam Light z 90% prepustnostnjo svetlobe, zadnja je pa Midnight z 90% prepustnostjo svetlovbe, tako da prehodov ni, se ne opazi, meni je glih prov temno Aha, sprednje ima? Light zadnje pa Midnight in prehoda se ne vidi Citiraj
Grega_ Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 ne ne samo zadnja je midnigt ostale so iste Citiraj
budy Napisano 25. april, 2006 Prijavi Napisano 25. april, 2006 Kolko pride homologacija za temnenje ?ip?Zatemnil bi ?ipe na mazdi 3.Kolko je za temnenje?Od 35000-45000 sit ? Citiraj
David Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 Kolko pride homologacija za temnenje ?ip?Zatemnil bi ?ipe na mazdi 3.Kolko je za temnenje?Od 35000-45000 sit ? Ja cena je tam nekje.... pri le?niku pride okoli 35 000 sit... homologacija pa pride po uradnem ceniku LPP 5400 sit!!! To bo to..... LP daVId Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 No dons sem pla?al homologacijo za stekla in ?rne ?migavce. Pri?lo me je 16.400,00 SIT :ne vem: ,mislim da ti ra?unajo ?e tehni?nega, ?eprav ti pre?ekerajo na valarjih samo bremze, spodaj pa mislim da ni nobeden ni? gledal, sem takrat glih pla?eval. V glavnem jezen sem, sam kaj ?mo, tak?n mamo v na? de?el podalpsk Citiraj
BOBI Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 zmigavce si homologiral?jaz jih nem se nihce ni nic rekel pa so me ze 2x ustavli pa na tehnicnem je kolega reko da ne rabim saj se vidi da ni barvan da je orginal. Citiraj MAZDA POWER
uklopko Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 oj js sm pla?u 12.000SIT za ?ipe so pa lih tko na valarje ga zapelal!!!! Teb so najbr? ?e ?miguce ra?unal!!! Ali pa grejo na lepoto Primerjava david je reku ukol 5400 jaz 12000 Grega pa 16400 pa nj kdo re?e da david ni ?meko pa ?e fejst je(zato taka cena) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
David Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 ojjs sm pla?u 12.000SIT za ?ipe so pa lih tko na valarje ga zapelal!!!!Teb so najbr? ?e ?miguce ra?unal!!! Ali pa grejo na lepoto Primerjava david je reku ukol 5400 jaz 12000Grega pa 16400 pa nj kdo re?e da david ni ?meko pa ?e fejst je(zato taka cena) Baraba uklop?i?eva..... Sam kot info od kje taka cena KLIK HERE!!! ?meko..... Citiraj Feel free....
uklopko Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 joj no resnica boli a ne? Cene so ?e teoreti?ne ampak k pa prpele? ke na LPP se pa zadeva mal podra?i kako NE ME PRA?AT. no ja sj bo bol?. ?e zmer bol? 15000 za homologacijo kot pa 100000SIT za kazen!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 Mah jest sem jih dal vpisat....je gledal ?tevilke na ?migavcih in tiste E-je ter papirje od ?migavcev, ?ipe je pa tko na hitro mal pogledal, in ?e to samo na eni strani in nekaj na hitro. V glavnem v 2 minutah sem bil fertik. Sem mu pa neki te?il za feltne da naj mi vpi?ejo vsaj dimenzijo 195/50/15 pa je neki ?udn gledu, sm mu reku da mi jih uvoznik ni vpisal in on mi re?e da jih uvoznik ne sme ampak da jih oni vpi?ejo, pa ?e na homo lomo sem mu kazal in mu rekel da bi imel dimenzijo vpisano ne felten pa je neki jamru.... Citiraj
Grega_ Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 Evo imam ra?un pred sabo: - vgradnja za??itnih folij na stekla - 11.400,00 SIT - izdelava potrdila o skladnosti za predelavo vozila - 5.000,00 SIT ..matr jim a ne morjo v star homo-lomo tega vpisat. :ne vem: Citiraj
Guest BrainY Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 meni so po tel tud rekli 11k pa to vseh 3x ko sem klical, pol pa je bla tud cena 16k Citiraj
budy Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 Kako je pa s tem,?e da? naenkrat ve? stvari homologirat?Se cifre se?tevajo,al je kaj ceneje? Citiraj
_m2_ Napisano 5. maj, 2006 Prijavi Napisano 5. maj, 2006 oj! kaj zdaj, a je sel ze kdo temnit sipe - poky in drugi? bi bilo fajn kake slikce videt, da se drugi lazje odlocimo lp, _m2_ Citiraj
Mazda323 Napisano 5. maj, 2006 Prijavi Napisano 5. maj, 2006 In kaj se ima? na tem za odlo?at? Ali temni? ali ne, to je za moje pojme vse... Citiraj
_m2_ Napisano 5. maj, 2006 Prijavi Napisano 5. maj, 2006 In kaj se ima? na tem za odlo?at? Ali temni? ali ne, to je za moje pojme vse... ze, ze saj ni pri tem vprasanje temniti ali ne, temvec temniti s koliko %. menda se lazje odlocis ce vidis nekaj primerov Citiraj
Mazda323 Napisano 6. maj, 2006 Prijavi Napisano 6. maj, 2006 Mislim da ima? dovol avtov na Slo cestah ki imajo zatemnjene ?ipe, pa lahko primerja?... Citiraj
Guest BrainY Napisano 6. maj, 2006 Prijavi Napisano 6. maj, 2006 Mislim da ima? dovol avtov na Slo cestah ki imajo zatemnjene ?ipe, pa lahko primerja?... avto ki ga sre?as na cesti gor pise: spredaj imam temnjeno s tolko% in zadaj s tolko % temnil sem pa pri tem.. ki uporablja tak?ne folije... je pa res da ima ta ki dela folije gor sigurno album slik, na katerih so razli?ni avti z razli?no temnjenimi stekli, pa ?e on ti nenavsezadnje lahko svetuje kak bi blo najbolj?e... Lp Citiraj
uklopko Napisano 6. maj, 2006 Prijavi Napisano 6. maj, 2006 Ega pbbe?!!! Gre? ke k temnijo re?e? poka? mi in povej kako prepusnost majo folije ,pol pa re? naj ti to demonstrera na tvojmu avtu z razli?nimi folijami da vid? razliko in izgled pol pa se sam odlo?i?!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
blindek Napisano 9. maj, 2006 Prijavi Napisano 9. maj, 2006 za kolko ma? pa lahko maximalno zatemnjene naperj? sicer zadnjih pri moji mazdici ni Citiraj
Grega_ Napisano 26. maj, 2006 Prijavi Napisano 26. maj, 2006 No da povem, danes sem dobil homologacijo od LPP-ja, v bistvu kar hitro ...in ta karton je grd in velik ko pra***a. ,ne vem kako bom to zlo?u da bo ?lo v prometno V glavnem vpisane so ?ipe in temni stranski ?migavci (tega mi niso ra?unal). tako da se jih da vpisati v homo lomo. Citiraj
poky Napisano 26. maj, 2006 Prijavi Napisano 26. maj, 2006 Cena?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.