Symon Napisano 6. oktober, 2005 Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 Luka jest jih mam ?e....Contact me on PM...pa se dobimo na obali nekje...LP david Me too, me too!! 70:30:10 (matematika 5+)Okej ene 15 bi jih ?e jaz prosil za vsak slu?aj. Pa mi jih bo? dal v nedeljo. Citiraj
ReDevil Napisano 6. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 Me prov zanima, ?e bo jutr po?tar pri?el s kamionom namest s prdulo (APN 6), ker mora zadostit povpra?evanju! .) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 6. oktober, 2005 Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 Si bomo v Nedeljo razdelil Citiraj
ReDevil Napisano 7. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2005 Ja Vajldket mi je poslala ker nekaj te robe, pol pa bomo v nedeljo razdelil, kako ?e: men vse, ostalim nula al obratno NO za vse bo dost, otroc ne se tepst za igra?e! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 10. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2005 NO nekateri ?e pridno delimo letake, tko da jih Vajldket ni zastonj po?iljala!!! Dons sem zataknil zadevo na eno (spet zeleno) 323 f BA gen. nekje z Bleda al okolce, pa feltne so ble gor, pa o?itno ful muzke, zdej ?e ma fant tut ra?unalnik, se znamo celo kdaj sre?at v ?ivo al vsaj na forumu! ) Gremo na?i - Mazda?i!!! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 17. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2005 A kej delimo letake - mazda mafia? Jz sm kar aktiven, ?eprov ne dam pa jih glih vsaki stari mamci na mazdo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 17. oktober, 2005 Prijavi Napisano 17. oktober, 2005 Jaz in Mare sva enga rekrutirala! 1:0 za naju! Citiraj
uklopko Napisano 18. oktober, 2005 Prijavi Napisano 18. oktober, 2005 2 nova!!!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 18. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2005 Klop?i? ti si glavni, vedu sm da je v tem ogromen potencial! Zdej en dan bi loh spet kako v ?ivo rekla, ?e ma? cajt?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 18. oktober, 2005 Prijavi Napisano 18. oktober, 2005 stari ni blema sam tel.u roke in ?e sva zmenena! Lahk pa se se zberemo u ?abarski kotlini (LJ)tist k je bliz LJ doma Ka prav?? LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 18. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2005 Obvezno jaja, pa sej itak tle bivamo v bli?ini lublanske mlake oz. barja! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 18. oktober, 2005 Prijavi Napisano 18. oktober, 2005 pol pa akcija!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
apcih Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Sej dele bo kmal spet prva nedelja Citiraj
ReDevil Napisano 21. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2005 NO pa mora se nas kej ve? zbrat kokr prej?nji?, po?asi se ?abo kolje ))) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 16. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2005 Zdej sva z Maretom dobila od Vajldket novo po?iljko letakov, tko da ?e nama bo kdo pomagal rekrutirat voznike mazd, mu damo par letakov in v akcijo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 18. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 18. december, 2005 Bo tut teb Bo?i?ek prnesu mal tega gradiva! Upam da tut ?e kej druzga, sicer! Aja drga? pa mam ?e tut svoje vohune v drugih avt. znamkah, ki mi delijo letake za mazda forum! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Aja drga? pa mam ?e tut svoje vohune v drugih avt. znamkah, ki mi delijo letake za mazda forum! Naj ugibam: RedWind? Glej, da mu ?asti? puja?o! :mi pijemoo: Citiraj
ReDevil Napisano 18. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 18. december, 2005 On ?e ni biv anga?iran, ampak se mi zdi fant dost dovzeten, tko da bo v kratkem rekrutiran Trenutno letake deli kolega z Lesc (na gorenskem forum nima glih najbol?ga signala:), lastnik Fiat Brave 1.2 16 v! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 6. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2006 Morm mal pra?at - kako kej letaki al po?ivajo v miru, al se jih kej deli! Men je pa u?eri kolegica sodelavka pobrala obesek za klu?e mazda (nism jz kriv da ji je bla barva v?e?), zdej pa ji bom mogu zgleda ?e mazda majco ?enkat - seveda svetlo modre barve! No upam da nam bo vsaj kej reklame delala v okolici Grosupla! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Megumi Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 Morm mal pra?at - kako kej letaki al po?ivajo v miru, al se jih kej deli! Men je pa u?eri kolegica sodelavka pobrala obesek za klu?e mazda (nism jz kriv da ji je bla barva v?e?), zdej pa ji bom mogu zgleda ?e mazda majco ?enkat - seveda svetlo modre barve! No upam da nam bo vsaj kej reklame delala v okolici Grosupla! Samo tisti ki bo bral ta forum bo mu dolg?as, saj se ne znate ni? pametnega pogovarjat. KJE SO TISTI PRAVII MAZDA?I, KI VEJO KAJ POMENI VOZITI MAZDO!!! Citiraj
BOBI Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 Samo tisti ki bo bral ta forum bo mu dolg?as, saj se ne znate ni? pametnega pogovarjat. KJE SO TISTI PRAVII MAZDA?I, KI VEJO KAJ POMENI VOZITI MAZDO!!! kaj pa je s tabo narobe,oglasis se po dolgem casu pa ze kritika,mi pa se mamo vedno fajn in mamo srecanja tebe pa ni pa ni :ne vem: kaj bi pa se mogli menit Citiraj MAZDA POWER
Megumi Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 kaj pa je s tabo narobe,oglasis se po dolgem casu pa ze kritika,mi pa se mamo vedno fajn in mamo srecanja tebe pa ni pa ni :ne vem: kaj bi pa se mogli menit Torej ?e se ne oglasim, pomeni, da ne vem kaj se dogaja. Glede sre?anj: na za?etku so ?e bila sre?anja OK, sedaj pa ?koda ?asa, saj se vsi samo me?ejo naprej kaj imajo in komaj ?akajo, da se bodo lahko pokazali. Za take debate kot pa so sedaj na foromu - kot da bi bral mesSenger. Pa ?e ?as zapravi?, da de?ifrira? nekatere besede. Citiraj
Symon Napisano 9. december, 2006 Prijavi Napisano 9. december, 2006 sedaj pa ?koda ?asa, saj se vsi samo me?ejo naprej kaj imajo in komaj ?akajo, da se bodo lahko pokazali. Glede na to, da nas ve?ino v ?ivo ne pozna? se krepko moti?. Ve?krat pridi na sre?anje pa se prepri?aj, potem se pa ogla?aj. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.