Aichi Napisano 28. maj, 2014 Prijavi Napisano 28. maj, 2014 Evo, danes zmontirali spojler?ek in ?e eno re?, oprali in profi poslikali... Prav sexy bejba je, sploh z Velocity Red, kolesa 18" pa so na poti... 1 Citiraj
Aichi Napisano 28. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2014 Matr, prvo pravilo fotkanja - ne slikaj na difuzni svetlobi sred poldneva brez polarizatorja Citiraj
LabiGT Napisano 28. maj, 2014 Prijavi Napisano 28. maj, 2014 prvo pravilo lepih avtov: ne dajat grdih stickerjev povsod ))sicer pa lepa Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Scr3am Napisano 28. maj, 2014 Prijavi Napisano 28. maj, 2014 Matr skor kokr Atenza Rde?a barva ji sploh pa?e. Mogo?e ?e malenkost temnit zadnje "?ipe" Citiraj
Aichi Napisano 28. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2014 To je vse od stickerjev, pa ?e moje ime gre dosl s ?peglov, ker bo na tablci 1 Citiraj
Z M A J Napisano 28. maj, 2014 Prijavi Napisano 28. maj, 2014 To je vse od stickerjev, pa ?e moje ime gre dosl s ?peglov, ker bo na tablci Tapravi registrski ali le tisti, ki je ponavadi manj?ega formata in znotraj vozila? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 29. maj, 2014 Prijavi Napisano 29. maj, 2014 Res lepa ?estka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 30. maj, 2014 Prijavi Napisano 30. maj, 2014 Nekaj pozabljate,, res da dobr zgleda, je ?e vedno stinky dizel. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 30. maj, 2014 Prijavi Napisano 30. maj, 2014 Nekaj pozabljate,, res da dobr zgleda, je ?e vedno stinky dizel.kdaj gre? ti kaj na dopust? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 31. maj, 2014 Prijavi Napisano 31. maj, 2014 Nekaj pozabljate,, res da dobr zgleda, je ?e vedno stinky dizel. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Aichi Napisano 11. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. junij, 2014 Evo, 18"-ke so pri?le iz Nem?ije... Zmontiral eno za foro, ostalo bo BTC jutr... (ne da se mi, pa ?e fajn sem se porezal, matr... Tak da ?e jutr dopoldne vidite mojo GG kje v Lj, bodite pozorni na konfiguracijo 3x16" + 1x18" 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.