mike007 Napisano 28. maj, 2014 Prijavi Napisano 28. maj, 2014 Zdravo. Sem lastnik Mazde 3 2.0 GTA letnik 2005. Opa?am ?e nekaj ?asa, ?e se peljem s konstantno hitrostjo npr. 50 km na uro, da mi avto konstantno rahlo cuka. Sve?ke so bile menjane 10.000 km nazaj. Prevo?enih imam 114.000 km. Zra?ni filter je bil menjan 4.000 km nazaj. Vsaka informacija bi mi pri?la prav samo da odpravim to te?avo. Hvala. Citiraj
jures Napisano 28. maj, 2014 Prijavi Napisano 28. maj, 2014 ?e so bile menjane ?e ne pomeni da je ok. jaz bi vseeno za?el spet pri njih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 28. maj, 2014 Prijavi Napisano 28. maj, 2014 Luftmesser Kaj pa kabli do sve?k... a slu?ajno kej poka kot bi prebijalo? Citiraj
Scr3am Napisano 28. maj, 2014 Prijavi Napisano 28. maj, 2014 Tudi jest opa?am isti problem pri svoji 6ki vendar samo ko je motor hladen sve?ke(LPG) so ble pa tudi menjane slabih 10k nazaj. Ampak to cukanje je res minimalno mor? bit res pozorn da opazi? ampak vseeno Citiraj
johan Napisano 28. maj, 2014 Prijavi Napisano 28. maj, 2014 Meni je cukalo pri hladnem pri cca. 1.800 - 2.200 obratov (dizel). Najprej le ob?asno rahlo, potem pa kar ob?utno. Sem naredil u?enje ?ob in je bil mir kak?nih 1000 km potem pa spet... Potem pa so mi na servisu (Pelko) nastavili ventile (menda so bili ?isto raz?telani) :ne vem: . Sedaj pa je spet lepo vle?e. Citiraj
mike007 Napisano 29. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2014 ?e so bile menjane ?e ne pomeni da je ok. jaz bi vseeno za?el spet pri njih?koda mi je metanja dnarja stran, bom probal dobiti ene in sprobal. Luftmesser Kaj pa kabli do sve?k... a slu?ajno kej poka kot bi prebijalo?Nobene napake mi ne javlja, ?e bi bil luftmesser bi mi verjetno kazalo napako, ali pa tudi ne? Pokanja se ne sli?i tak da mislim da so kabli vredu. Je pa zanimivo, ko pa pritisnem na gas pa tega cukanja ni ve?, samo ko se peljem z eno konstantno hitrostjo. Pa ni va?no al je to 50 ali 90 na uro. Citiraj
uklopko Napisano 29. maj, 2014 Prijavi Napisano 29. maj, 2014 premal ti?i? Tudi meni se je to dogajalo. Jaz sem spucal senzor pretoka zraka in je zadeva bila bolj?e. Ni pa nikoli ?isto nehalo. Morda izbol?a? ?e tanka? kje drugje ali kdaj pa kdaj 100 oktanskega nalije?. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mike007 Napisano 29. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2014 premal ti?i? Tudi meni se je to dogajalo. Jaz sem spucal senzor pretoka zraka in je zadeva bila bolj?e. Ni pa nikoli ?isto nehalo. Morda izbol?a? ?e tanka? kje drugje ali kdaj pa kdaj 100 oktanskega nalije?. ja tud to bi lahk blo Saj tankam 100 oktanskega. Sem opazil da mi pr 95 oktanskem za kak procent ?e bolj cuka. Sem bral da bi znala biti bencin pumpa al pa "throttle body" (ne vem kak se to re?e v sloven??ini). Ne vem kaj naj naredim, rad bi pa zrihtu ker mislim avto nek ?as met. Citiraj
Gelipter Napisano 29. maj, 2014 Prijavi Napisano 29. maj, 2014 ja tud to bi lahk blo Saj tankam 100 oktanskega. Sem opazil da mi pr 95 oktanskem za kak procent ?e bolj cuka. Sem bral da bi znala biti bencin pumpa al pa "throttle body" (ne vem kak se to re?e v sloven??ini). Ne vem kaj naj naredim, rad bi pa zrihtu ker mislim avto nek ?as met. stari bo treba peljat mazdo na pregled na?emu DR.Simonu Pelku v Medvode je pravi mojster.lp ale? 1 Citiraj
jures Napisano 29. maj, 2014 Prijavi Napisano 29. maj, 2014 Clovek pribaj druge svecke...magar rabljene Kolega cx7 na plin. Cukal...imel nove svecke. Servis mu je rekel da je sel katalizator zaradi plina pa mu je pelko dal nove svecke...fural naprej 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 29. maj, 2014 Prijavi Napisano 29. maj, 2014 Kot so napisal,za probat bi ble druge sve?ke al pa o?istit omenjen throttle hody-po slovensko loputa. Lahko pa je tud samo senzor/potenciometer na loputi, ki potem napa?no informacijo javi ra?unalniku. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mike007 Napisano 30. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2014 stari bo treba peljat mazdo na pregled na?emu DR.Simonu Pelku v Medvode je pravi mojster.lp ale? ?e ne bo druzga bom res mogu it mal na izlet k Simonu ja Kot so napisal,za probat bi ble druge sve?ke al pa o?istit omenjen throttle hody-po slovensko loputa. Lahko pa je tud samo senzor/potenciometer na loputi, ki potem napa?no informacijo javi ra?unalniku.loputo sem pa ?e o?istil s ?istilom za fergazerje, je bila grozno zapacana. na ta potenciometer pa ?e po?tudiru nisem. 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. maj, 2014 Prijavi Napisano 30. maj, 2014 Senzor pretoka zraka in-ali lambda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mike007 Napisano 30. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2014 Senzor pretoka zraka in-ali lambda.A mi nebi vrglo ven napako? A mogo? ve? kak?no vrednost bi moral imeti na senzorju pretoka zraka ter lambdi. Lahko dobim OBDII in bi pogledal vrednosti na senzorju in lambdi. Hvala za pomo?. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. maj, 2014 Prijavi Napisano 30. maj, 2014 A mi nebi vrglo ven napako? A mogo? ve? kak?no vrednost bi moral imeti na senzorju pretoka zraka ter lambdi. Lahko dobim OBDII in bi pogledal vrednosti na senzorju in lambdi. Hvala za pomo?.Napako ka?e ?e so vrednosti ven iz predpisanih-dolo?enih vrednosti ali pa ?e teh vrednosti sploh ni. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mike007 Napisano 23. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 23. junij, 2014 Te?ava odpravljena. Menjal sve?ke, niso bile prave not, prej so bile ITR6F-13 zdaj pa sem dal not ITR5F-13. Pa tudi solenoid ventil za VICS je bil pokvarjen, tako da sem moral tudi tega menjat. ?udno samo to da mi ni vrglo ven lu?ke za napako na motorju(CEL). 1 Citiraj
jures Napisano 23. junij, 2014 Prijavi Napisano 23. junij, 2014 Vidi?. Pa lepo da si potrdil, veliko ljudi tukaj spra?uje potem pa izgine - kar je neuporabno za druge uporabnike. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 23. junij, 2014 Prijavi Napisano 23. junij, 2014 Te?ava odpravljena. Menjal sve?ke, niso bile prave not, prej so bile ITR6F-13 zdaj pa sem dal not ITR5F-13. Pa tudi solenoid ventil za VICS je bil pokvarjen, tako da sem moral tudi tega menjat. ?udno samo to da mi ni vrglo ven lu?ke za napako na motorju(CEL). stari samo da si zrihtal.. za lu?ko ker se ti ni pri?gala si imel sre?o tudi to bi porihtal lp ale? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.