Skoči na vsebino

BENZIN

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

?ivjo
Danes sem od?el na mol tankat in tankjam za 40eur. Porabo koliko km lahko naredim sem spremljal na celotni moji vo?nji 100km. Ko prispem do cilja pi?e da lahko prevozim ?e cca 250km. Sem rekel ok in ugasnem avto. ?ez cca 10min avto u?hgem in mi sveti lu?ka za benzin in na pot.ra? pi?e da imam ?e za 0km.
Domov sem se peljal kot po jajcih saj nisem vedel kaj je narobe. Mi lahko kdo kaj svetuje se je to komu ?e naredilo?

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?ivjo

Danes sem od?el na mol tankat in tankjam za 40eur. Porabo koliko km lahko naredim sem spremljal na celotni moji vo?nji 100km. Ko prispem do cilja pi?e da lahko prevozim ?e cca 250km. Sem rekel ok in ugasnem avto. ?ez cca 10min avto u?hgem in mi sveti lu?ka za benzin in na pot.ra? pi?e da imam ?e za 0km.

Domov sem se peljal kot po jajcih saj nisem vedel kaj je narobe. Mi lahko kdo kaj svetuje se je to komu ?e naredilo?

al se je kompjutru zme?alo (nekaj v merilnem sistemu) ali so ti ga pa spumpalven - smredlo ni ni??

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Lahko da se je ra?unalniku, ki prera?unava potro?njo goriva, TOTALNO zme?alo. Iz preventive pojdi vseeno raj?i malo doto?it.  :closedeyes:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Avto je stal na makedamu takoj ko sem speljal sem pogledal in je bil cager na nuli nemudoma sem avto ugasnil in pogledal za seboj. Na tleh ni bilo kapljice benzina. Po tem takem bi moralo biti na tleh 10l benzina 100% pa ni bilo nic vohalo se tudi ni avto sem pogledal se spodaj in nic od nic. Niti vonja po benzinu ne

Poslano z mojega GT-N7100 z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Po mojem se je res elektronik sfuzlal ali kaj naj recem. Jutri bom sel za 10eur se tankat pa da vidim kaj bo povedala mazda

Poslano z mojega GT-N7100 z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sicer je 20L min da se kompjuter skalibrira.

Drugac pa kot v stoenki po bremzi da se plovc odhakla :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

To je po moje stara zgodba z nenatan?nostjo BC-ja pri prvi seriji ?estice. Sam sem ostal na avtocesti, ko je BC kazal ?e 111km dometa in sem moral klicati MES, da so mi prpeljali kantico z gorivom.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sam sem imel podoben primer....BC ka?e ?e 600km, avto parkiram, nekaj dostavim v trgovino pridem nazaj BC ka?e 300km.

No potem sem se vozil normalno in je BC lep ?as kazal 300km tako da na koncu je bilo vse ok :)

O?itno se mu res kdaj zme?a.

P.S. Je pa res da je bil ta?as avto parkiran na klancu z "glavo" naprej (se prav ma?ina je bla ni?je kot auspuh) :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Evo zrihtali problem. Danes zjutraj od?el malo doliti in je pokazalo dana?nji bencin in ?e v?eraj?njega. se mi je kar nasmejalo ko sem tanakal za 30eur pa se je cagar dvignil do vrha hehe. Zdaj pa ?ude?no vse dela . Hvala vsem za inf.

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.