tesar03 Napisano 31. maj, 2014 Prijavi Napisano 31. maj, 2014 Pozdravljeni, brskal sem po forumu ampak te te?ave nisem zasledil..Imam mazdo 6 karavan dizel letnik 2004, 136kW, prevo?enih 2020000km (vsaj naj bi jih imel).Za?etku leta mi je za?ela mazda mo?no kaditi, peljav sem jo k mehaniku, ta mi je dal obnoviti turbino in dize, stanje se je izbolj?alo.Danes 4 mesecev pozneje, mi je za?el spet kaditi ?rni sajasti dim. Kdo ve vzrok, zakaj ?rni sajasti dim ? Citiraj
jures Napisano 31. maj, 2014 Prijavi Napisano 31. maj, 2014 Kuri olje? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tesar03 Napisano 1. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2014 nisem opaziv da bi mi kuril olje, je pa sajasti dim ki se ga vidi tudi na tleh ?e ornk pohodim gas.Kadi mi samo ?e nahitro pritisnem na gas... Citiraj
SpEkTr Napisano 1. junij, 2014 Prijavi Napisano 1. junij, 2014 Mogo?e zato ker je dizl? :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
tomand Napisano 8. junij, 2014 Prijavi Napisano 8. junij, 2014 Kratke relacije bodo krive pomojem... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.