Bosti Napisano 4. oktober, 2005 Prijavi Napisano 4. oktober, 2005 Kot verjetno vidite je forum ?e nadgrajen na novo verzijo, tako kot je bilo obljubljeno. Med vikendom bo predvidoma ?e grafi?no dodelan, potem pa sledi ?e galerija. Upam, da vam je nova verija v?e?, saj omogo?a veliko ve?, predvsem pa je lep?i vmesnik. Morebitne te?ave mi prosim javite v forumu Tehni?ne zadeve povezane s forumom. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 ma super!!! ki lepo, mamo novejsi forum...hihi...super bravo bostjan In pa seveda pohvala vsem donatorjem/sponzorjem!! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Hrdzo Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Dobar je....meni se cini veci i pregledniji nego stari!!! Ma glavno da radi!!! Citiraj
eye Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 zanimvo zanimivo barve so mi v?e?ne Citiraj
STAJERC Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Dobrodo?la sprememba dobra barvna kombinacija Citiraj
Grega_ Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 ...oo super, men je zeloooo v?e? tak?en izgled foruma :) Citiraj
David Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Bosti Precej prijetno presene?en..)) LP daVid Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Ja takoj me je ?okiral nov izgled, sem ?e razmi?ljal da nisem slu?ajno faliv strani! Ampak vse pohvale za trud! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Mislim da si Bosti zaslu?i nagrado.... Je ?e kdo za?? LP daVid Citiraj Feel free....
fredo Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Lepo, lepo samo mal bom rabil da se navadim. ?estitke Citiraj
uklopko Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 use pohvale in ?estitke!!!!!!! Nagrado si pa definitivno zaslu?!!!! LP: uro? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
wiperboy Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Odli?no narejen forum novi look pa tako naprej vsa ?ast ...prvi ?evap?i? na pikniku je tvoj Citiraj gremo na?i.....
poky Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Uuuuu,madonca,cool!!! Sn najprej mislo,da sn na napa?ni strani!! Res pohvalno!! Admini dobite pija?o na prvem sre?anju!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 khm... donacija uspela, pacient raste samo... meni se je zdela ona barva lep?a pa? odkar mam rde? avto, mi vse bolj na rde?e vle?e sicer pa ne dvomim v to, da bo v kratkem forum verjetno eden najlep?ih namenskih forumov dale? naokrog ! Pohvale ! Citiraj LP KAALman
David Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Ja to bo pa definitivno...sem skoraj prepri?an.... khm... donacija uspela, pacient raste samo... meni se je zdela ona barva lep?a pa? odkar mam rde? avto, mi vse bolj na rde?e vle?e sicer pa ne dvomim v to, da bo v kratkem forum verjetno eden najlep?ih namenskih forumov dale? naokrog ! Pohvale ! Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Zelo lepo presene?enje na forumu!!! Samo prej?nja barva je bila tudi meni bolj v?e?, je nekako dobil forum neko prepoznavnost, ker drugi forumi tudi uporabljajo to modro barvo(kak?no honda forum) Citiraj
Tich Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 TO MI DELI SKOZ MI DELI!!! VSE POHVALE tudi iz moje strani...dost lepsi uporabniski vmesnik in vse...barva mi je pa tudi prejsna bila bol usec...ceprav jst sploh nism zbircn drugac Se pa opravicujem kr nism meu niti mal kesa da bi lahk daroval... menjalnik pa to... BRAVO NASI! lp Citiraj
Guest BrainLess Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 hja... meni je bil tastari dost bolj v?e?, pa pregleden... tote ikone pri forumu so mi full nepregledne... .. se bomo ?e navadli Citiraj
LabiGT Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 jaz se splo ne morem znajt tuki....???? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Bosti Napisano 5. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 hja... meni je bil tastari dost bolj v?e?, pa pregleden... tote ikone pri forumu so mi full nepregledne... .. se bomo ?e navadli Saj sem napisal, da grafi?na predelava ?e pride na vrsto, med vikendom. Citiraj
apcih Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 zdele so mi formateral ra?unalnik pa k odprem forum sam gledam A sm sploh prov nakonc pa le ugotovim a je men je bla tud prej?na barva bl v?e? Citiraj
Guest BrainLess Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 upam da moj komentr nisi vzel kot kritiko oz. izra?anje nezadovoljstva, ker to ni bil moj namen... Lp Citiraj
torstorm Napisano 6. oktober, 2005 Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 hja... meni je bil tastari dost bolj v?e?, pa pregleden... tote ikone pri forumu so mi full nepregledne... .. se bomo ?e navadli meni tudi, je lep pa vse, samo se moram navaditi na nov izgled. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Tich Napisano 10. oktober, 2005 Prijavi Napisano 10. oktober, 2005 hei neki me matra...prej se je dal na forumu dodajat smeskote vsepovsod (pac kjer je stal kurzor al kaj je ze ta crtica...) Zej pa ce dodas smeskote na konc, ko si se vse napisal... ti jih pa kr na konc mece, ne pa tam ko je kurzor za text pisat... a je prav tak al je neki narobe?! lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.