Skoči na vsebino

Nova verzija foruma

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
:bravo: & :rispekt: & :jupiii: bosti & tonix

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

• Odgovori 66
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Odli?no, res najlep?i forum :bravo:

Eh, sem pozabil samo eno malenkost ?e, ?e bi lahko nekako naredila nazaj tisti gumbek "ozna?i kot prebrano" ali nekaj podobnega sramezljiv

IPB Image
Napisano

Tonix - zelo lepoooo - kar tako naprej!!!! :bravo:

:cheers:

Papa, Tomi
Napisano

Odli?no, res najlep?i forum :bravo:

Eh, sem pozabil samo eno malenkost ?e, ?e bi lahko nekako naredila nazaj tisti gumbek "ozna?i kot prebrano" ali nekaj podobnega sramezljiv

Kje pa je bil ta gumb?

Zdaj ima? na prvi strani foruma proti dnu eno opcijo ... Ozna?i vse teme za prebrane.

Napisano

Za zanimivost ... danes smo postavili rekord v ?tevilu trenutnih obiskovalcev foruma in sicer jih je bilo kar 21, kar je 5 ve? od prej?njega rekorda. ;) Le tako naprej. :bravo:

Napisano

pozdrav!

glede dizajna se strinjam z ostalimi!!!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo:

vse pohvale!!!

LP

Uro?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Lahko pa uporab? wanklov znak nanga klikne? in se ozna?i kot da je pod tisto temo vse prebrano

Napisano

Kje pa je bil ta gumb?

Zdaj ima? na prvi strani foruma proti dnu eno opcijo ... Ozna?i vse teme za prebrane.

Tak zaj je pa popoln :bravo: - ?e me spomin ne vara je bil pri vsakem podforumu zgoraj levo, lahko pa da me skleroza daje :huh: , ampak kakorkoli zdaj je :cheers:

IPB Image
Napisano

Madona, tale forum je pa vsak dan bolj lepej?i, v?asih ?e kr mal pogledam, ?e sem na pravi strani!

Kapo dol!!!

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Madona, tale forum je pa vsak dan bolj lepej?i, v?asih ?e kr mal pogledam, ?e sem na pravi strani!

Kapo dol!!!

Nevem kak je lahko vsak dan bol lep?i ?e pa se ?e ni? ni spremenil od takrat kar so ga posodobili/osve?ili na Mazda stil! Nevem kaj ti vidi???

Napisano

SE mi zdi da je forum kar mal bolj za?ivel odkar ima nove kozmeti?ne dodatke! Zdej je bolj ultra-pichko-hvatan ?e po izgledu! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Se vidi, da sem bil bolj na tanko s ?asom zadnje mesece in nisem veliko spremljal foruma. Meni je ta nova verzija zelo v?e?, vse pohvale.

Glede na to, da je tema, kjer so se zbirale donacije zaklenjena, bi se rad na tem mestu javil odgovornemu, ker bi rad tudi sam simboli?no prispeval.

Napisano

Ja tistikrat smo v rekordnih nekaj urah zbrali donacije za posodobitev foruma! Pol se je pa tema zaklenila ker je na? bosti preve? fer in ni hotel ve? denarja..... :bravo:

LP david

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.