m6m Napisano 5. junij, 2014 Prijavi Napisano 5. junij, 2014 pozdrav mazda?i! kdo ve kako najhitreje zamenjati v?igalnik na M6 2005, 1.gen? lp Citiraj
KAALman Napisano 6. junij, 2014 Prijavi Napisano 6. junij, 2014 iztakne? starega in vtakne? novega ?alo na stran... odstrani? nosilec za kozarce pri ro?ni zavori, od tu pride? do okvirja okoli ro?ne zavore, ki ga mora? odstraniti, tukaj slike, sicer v nem??ini: http://sysalyser.de/bebilderte-anleitung-zum-ausbau-der-mittelkonsole-im-mazda-6/ pri drugem delu ne sme? preve? navzgor zaviti, ker se vti?nica v?igalnika spodaj zadane v plastiko menjalnika...dvigne? zadnji del in po?asi vle?e? gor in proti sebi Citiraj LP KAALman
m6m Napisano 7. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2014 hvala kaalman, sem ?e re?il... sem se malo u?il na svojih napakah in sem si naredil nekaj nepotrebnega dela, druga?e pa bo. hvala za pomo? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.