Gustav Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 Mi je za?ela utripati.... Koliko ?asa imam do servisa preden se zgodi kak safe mode ali kak podoben shit? Trenutno sem zelo na knap s ?asom in denarjem pa bi tole odlo?il za enih 2000 km. Kmjev je 178000Avto je M6 CD 120 l. 2007. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
LabiGT Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 okoli 2000km (vem iz izkusenj, mi je zacela utripati nekje pri zagrebu, sem sel do albanije in pol nazaj pa je blo ok, tudi iz servisa so mi rekli, da ni ptorebe da moram takoj nazaj, lahko sem koncal trip) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 A pa ni tako, da ?e jo sam resetira? potem da mir in tudi ni bojazni o safe mode-u (drugo je seveda da nisi servisa naredu). Vpra?anje pa je kdaj si ga v resnici nazadnje, ?e si ga naredil recimo 10.000km nazaj samo resetiraj in furaj. Ker kak va?ki serviser tega ne more narediti, oz. ne naredi, ?e je bil Pelko pol pa dr?i... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 ja jaz sem govoru o rednem servisu, se pravi nekje 20.000km po servisu mi je zacela utripat, (kar precizno moram rec) in ker nisem mogu takoj na servis, je bil redni potem narejen pri cca. 22k Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gustav Napisano 10. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 10. junij, 2014 servisi so redni. Vedno sem skoraj na dan za?etka utripanja delal paniko in rinil k mehaniku. Ker sem imel prvi servis ko sem avto dobu na 16400 km sedaj je pa 177300 neki tazga. Rad bi pa tudi kon?no ?e spravil na okroglo kot mora bit. se pravi neke 1.000 km lahko spackam ?e. Hvala. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Z M A J Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 Sa?o, ?e ?eli? lahko za dokon?no in strokovno potrditev pokli?e? ?e dr. Pelka; 041 667 335. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
schurda Napisano 1. julij, 2014 Prijavi Napisano 1. julij, 2014 V bistvu vpra?anje ni neumno. Ali se res zgodi kak?en safe mode, ali je lu?ka samo opozorilna? Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Deeyan Napisano 1. julij, 2014 Prijavi Napisano 1. julij, 2014 V bistvu vpra?anje ni neumno. Ali se res zgodi kak?en safe mode, ali je lu?ka samo opozorilna? se ti je pri?gala? Ven ga butni, u na?ih koncih mamo zlo ugodno in profesionalno storitev! 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
skala Napisano 3. julij, 2014 Prijavi Napisano 3. julij, 2014 ?ivjo Lastnik mazde6 letnik 2007 2.0 diesel 113000 km prevo?enih in imam te?avo. Iz "avspufa" kadi ?rno. Ra?unalnik ni pokazal nobene napake na ?obah in ostalih komponentah. Prej?nji lastnik je odstranil dpf filter. Ali je mogo?e to te?ava? Kaj sedaj? Za vse odgovore se ?e v naprej lepo zahvaljujem! Hvala LP Pero Citiraj
jures Napisano 3. julij, 2014 Prijavi Napisano 3. julij, 2014 To je povsem normalno ker ni dpfja. Tudi jaz ga nimam ampak res pa mi kadi res samo ko ga zahodis polno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 3. julij, 2014 Prijavi Napisano 3. julij, 2014 To je povsem normalno ker ni dpfja. Tudi jaz ga nimam ampak res pa mi kadi res samo ko ga zahodis polno pri meni isto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
skala Napisano 5. julij, 2014 Prijavi Napisano 5. julij, 2014 Se pravi to je "kao" normalno ... ampak mene to kajenje zelo zelooo moti. Se da to kajenje kako zmanj?at odpravit? Citiraj
Deeyan Napisano 5. julij, 2014 Prijavi Napisano 5. julij, 2014 Ce das dpf nazaj not Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 5. julij, 2014 Prijavi Napisano 5. julij, 2014 Se pravi to je "kao" normalno ... ampak mene to kajenje zelo zelooo moti. Se da to kajenje kako zmanj?at odpravit?ko ga prtisne? ne glej v ogledalo... 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. julij, 2014 Prijavi Napisano 5. julij, 2014 Se pravi to je "kao" normalno ... ampak mene to kajenje zelo zelooo moti. Se da to kajenje kako zmanj?at odpravit?A ni to ?ar dizla, da smrdi - kadi in gre ko svinja ? Pa "skor" ni? ne porabi. Dim je for free ! 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 5. julij, 2014 Prijavi Napisano 5. julij, 2014 Am.. Kua je to diesel? Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 5. julij, 2014 Prijavi Napisano 5. julij, 2014 Am.. Kua je to diesel? Gorivo za prevozno sredstvo, ki te pripelje od tocke A do tocke B ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.