Z M A J Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 Zdravo lastniki tastarih 6-k in ostali! Prakti?no edina zadeva, ki na sistemu klima naprave moje 6-ke doslej ?e ni bila zamenjana, je sedaj seveda "rak rana" pri nedelovanju klime v teh stra?no vro?ih dneh. Pelko mi je sporo?il, da te?ava ti?i v "cevi za nizek tlak", obenem pa mi je kot zanimivost povedal, da ima ta trenutek pri sebi ?e ?TIRI druge tovrstne Mazde6, ki jim klima ne deluje prav tako zaradi te cevi. Skratka, ?e vam klima ne deluje, o?itno najprej lahko kar tole cev preverite in date preventivno v sistem tudi barvilo, pa se bo hitro videlo kako in kaj. Zadeva na sre?o ni draga, le nekaj preko 100?, v primerjavi s kompresorjem, ki je bil nov cca. 800?. Upam, da sem vam kaj olaj?al morebitne te?ave pri nedelovanju klime v 6-kah 2002-2007. LP! Borut Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazda_mx Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 Gumi cevi prej ali slej spustijo. Kompresor prakticno nikoli. Tudi ostalo nima kaj crknit. Citiraj
dpicul Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 mah, ne vem kaj je na moji, vem da ima plin, sem preveril, ampak ne hladi kot bi morala, v primerjavi z ostalimi avti, sploh ne shladi mrzlo v kabini. Pojma nimam, vem da mi je rekel polnilec klime da je nekam velika razlika med nizkim in visokim tlakom. booo :ne vem: Citiraj
Gelipter Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 Stari probaj z termomet.izmerit koliko piha iz re? ven na armaturki..prib.11 do 13 stopinj.klima max.delovanje,tako je na moji mazda 5.lp ale?. Citiraj
kowkele Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Napisano 11. junij, 2014 Tudi pri meni ne hladi, kot bi morala, pa imam od lani nov kompresor. Bom dal danes nafilat, potem bomo pa videli. Citiraj
Z M A J Napisano 11. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. junij, 2014 Tudi pri meni ne hladi, kot bi morala, pa imam od lani nov kompresor. Bom dal danes nafilat, potem bomo pa videli.Nujno ?e barvilo noter, ker ?e ti kje spu??a, druga?e ne bo? vedel mesta vzroka tvoje te?ave. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mi_c_ho Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Napisano 11. junij, 2014 Zdravo lastniki tastarih 6-k in ostali! Prakti?no edina zadeva, ki na sistemu klima naprave moje 6-ke doslej ?e ni bila zamenjana, je sedaj seveda "rak rana" pri nedelovanju klime v teh stra?no vro?ih dneh. Pelko mi je sporo?il, da te?ava ti?i v "cevi za nizek tlak", obenem pa mi je kot zanimivost povedal, da ima ta trenutek pri sebi ?e ?TIRI druge tovrstne Mazde6, ki jim klima ne deluje prav tako zaradi te cevi. Skratka, ?e vam klima ne deluje, o?itno najprej lahko kar tole cev preverite in date preventivno v sistem tudi barvilo, pa se bo hitro videlo kako in kaj. Zadeva na sre?o ni draga, le nekaj preko 100?, v primerjavi s kompresorjem, ki je bil nov cca. 800?. Upam, da sem vam kaj olaj?al morebitne te?ave pri nedelovanju klime v 6-kah 2002-2007. LP! Borut A tebi sploh ni delala, ali slabo? Ker meni recimo, da dobro hladi na sovoznikovi desni re?i in potem proti voznikovi re?i vsako manj. Pa tudi kompresor se ni? ne izklaplja kot ponavadi in skozi deluje ob vklopljeni klimi. In kondenza je nekam malo poed avtom kot ponavadi. Citiraj
SpEkTr Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Napisano 11. junij, 2014 Stari probaj z termomet.izmerit koliko piha iz re? ven na armaturki..prib.11 do 13 stopinj.klima max.delovanje,tako je na moji mazda 5.lp ale?.Mislim, da bi moralo pihati tam okoli 5 stopinj, ?e vse deluje optimalno. Citiraj
dpicul Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Napisano 11. junij, 2014 Stari probaj z termomet.izmerit koliko piha iz re? ven na armaturki..prib.11 do 13 stopinj.klima max.delovanje,tako je na moji mazda 5.lp ale?.na armaturki mislim da mora pihati okrog 5 stopinj kar vem, no zdaj vidim da so potrdili spodaj 1 Citiraj
qwerty Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Napisano 11. junij, 2014 Men ne dela no dela sam bogo bogo mam bosansko sipe dol pa gasa Citiraj If in doubt, flat out...
Gelipter Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Napisano 11. junij, 2014 na armaturki mislim da mora pihati okrog 5 stopinj kar vem, no zdaj vidim da so potrdili spodaj stari res je zdaj sem preveril z digitalnim termom.in ka?e 6.3 stopinje pri max delovanjem kime... izgleda da je bil pokvarjen stari otro?ki termometer od lanskega poletja .posebno danes ko je bilo pri nas na obali vro?e za popiz.... lp ale? Citiraj
mazdaman Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Napisano 11. junij, 2014 Lahko bi bil kriv su?ilec za klimo, ?e je previsok tlak v klimi http://www.autoteile-teufel.de/HELLA/Trockner-Klimaanlage/8FT351197741/?vehicleHsnTsn= Ni ?e zanesljivo, bomo preizkusili, pa javim Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dpicul Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Napisano 11. junij, 2014 tako za info sem povpra?al kolega k je pa? mehanik, sem mu omenil neke razlike v tlakih, pa mi je s prve rekel da je ?el ekspanzijski ventil. Sej malo googlam in vidm da poleg su?ilca in ekspanzijskega ventila ni ve? dosti re?i ki bi lahko ?le Citiraj
Z M A J Napisano 11. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. junij, 2014 A tebi sploh ni delala, ali slabo? Ker meni recimo, da dobro hladi na sovoznikovi desni re?i in potem proti voznikovi re?i vsako manj. Pa tudi kompresor se ni? ne izklaplja kot ponavadi in skozi deluje ob vklopljeni klimi. In kondenza je nekam malo poed avtom kot ponavadi.Moja klima je bila tako; jo nafilam do polnega, pa traja teden ali 10 dni in spet pri?ne pihati mla?no in kasneje ?e toplo. Klinc pa take sorte klima, ?e ?e je, naj dela kot se spodobi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mi_c_ho Napisano 12. junij, 2014 Prijavi Napisano 12. junij, 2014 V?eraj sem jo nafilal in je bila skoraj ?isto prazna. Zdaj bom pa videl kaj se bo dogajalo. Citiraj
jures Napisano 12. junij, 2014 Prijavi Napisano 12. junij, 2014 druga?e malo v vezi s to temo, je ratala tole kar tekma.. http://www.kuponko.si/kar-67-popust-na-polnjenje-in-ciscenje-klime-za-osebna-vozila-odstranitev-in-nov-vnos-plina-in-olja-vakumiranje-odvzem-vlage-in-se-vec-v-ljubljanskem-vulkanizerstvu-mihael-stipic/ http://www.kuponlandia.com/ponudba-praznjenje-ciscenje-in-polnjenje-klimatske-naprave.html http://1nadan.si/ponudba/Ljubljana/9851/minus-69-odst-na-polnjenje-klimatske-naprave-ciscenje-klime-vakuumiranje-dezinfekcija-menjava-olja-v-kompresorju-v-vulkanizerstvu-godnjavec-v-btc-ju?isPreview=False all inclusive Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iMazda Napisano 12. junij, 2014 Prijavi Napisano 12. junij, 2014 Jaz sem jo za 12? pri Imperl Domzale - tudi kupon. Na licu mesta je samo opcija barvilo +10?, samo ce hoces 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.