Strela Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Deli Napisano 10. junij, 2014 No, kolega se "pali" da bi kupil tega Vlova pa me zanima kako so kaj recimo ti avteki s to ma?ino in ta prodajalec ?e ima kdo kak?ne izku?nje z njim in seveda bi prosil koga ?e je kje blizu da bi ?el avto malo pogledati. ?e pa 100% revan?iram s kakim pivom in pico ali podobno.http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=846 ... ow=1&avto=Hvala. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Deli Napisano 11. junij, 2014 mislim, da pri bencincu ne more falit ja pa zanimivo malo konjev za tako kubaturo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Strela Napisano 11. junij, 2014 Avtor Prijavi Deli Napisano 11. junij, 2014 mislim, da pri bencincu ne more falit ja pa zanimivo malo konjev za tako kubaturo Ja, o Volvotih nimam pojma razen tega da so kot osli,hehee. Ta motor pa je petvaljnik koliko vem in je ?vedske izdelave. Ma, motor ne skrbi. Bolj kaj drugega.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Deli Napisano 11. junij, 2014 Ta moped v volvaku je zakon, samo je razlika ?e pospe?uje? na pedalu za gas, al pa s tipko + na tempomatu. Sam sem sicer veliko prefural V70 z2.4 benz motorjem, ?uden zvok 5 cilindra?a, gre pa ok, poraba nekak normalna. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.