wildcat Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Toliko v vednost! Danes so se Mazde 5 pripeljale k Mazdinim trgovcem in vas vabijo ter pri?akujejo na testno vo?njo Natan?neje gre za Mazde5 z 1,8 bencinskim motorjem in opremo TX, razen v enem primeru trgovca je to Mazda5 2,0 GTA guess who!? slike pridejo naknadno btw: TA AVTO JE ZAKOOON!!! prepri?ajte se sami, in obvezno sporo?ite tukaj! @admin: nisem najdla Novice pa sem kar tukaj objavila Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Mazda323 Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Kak?ne pa so kaj cene, dizla?i so ?e na voljo?? Citiraj
KAALman Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Toliko v vednost! Danes so se Mazde 5 pripeljale k Mazdinim trgovcem in vas vabijo ter pri?akujejo na testno vo?njo Natan?neje gre za Mazde5 z 1,8 bencinskim motorjem in opremo TX, razen v enem primeru trgovca je to Mazda5 2,0 GTA guess who!? slike pridejo naknadno btw: TA AVTO JE ZAKOOON!!! prepri?ajte se sami, in obvezno sporo?ite tukaj!@admin: nisem najdla Novice pa sem kar tukaj objavila v grobem to pomeni, da je smiselno/pametno pridet probat 5ko k vam a zdaj bo DOV ? oz. Skorn?ek treff 2005 sicer pa sm jaz ?e vedno ?alosten da so MPV ukinli ... tisto je ZAKON vozit... Citiraj LP KAALman
David Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Wild mogo?e naslednji teden pridem na testno vo?njo.... Aja pa ?e to...ste mogo?e ?e dobilo now software za mazdo 3?? LP daVid Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Kak?ne slikce ... Kdaj se pa ?e ena 5-ka pripelje kaj v SLO? Citiraj
Bosti Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 @admin: nisem najdla Novice pa sem kar tukaj objavila Evo, premikam v novice. Citiraj
wildcat Napisano 6. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 Kak?ne pa so kaj cene, dizla?i so ?e na voljo?? Cene so znane, bojo v kratkem tudi na spletu Diesel pa letos ?al ?e ne bo. Isto Mazda6, razen testnih, te bojo ?e prej. Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
wildcat Napisano 6. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 v grobem to pomeni, da je smiselno/pametno pridet probat 5ko k vam a zdaj bo DOV ? oz. Skorn?ek treff 2005 sicer pa sm jaz ?e vedno ?alosten da so MPV ukinli ... tisto je ZAKON vozit... Za DOV ?e ni termina, bom sporo?ila MPV se bo pa nov predstavil na Tokio Motor Showu, med drugim bo imel tudi motor od MPS-a 2,3 turbo,kot ponavadi zaenkrat samo za USA in JAP trg Je pa leeep! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
wildcat Napisano 6. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 Kak?ne slikce ...Kdaj se pa ?e ena 5-ka pripelje kaj v SLO? p?????t! Prve nove MX-5 bojo novembra! V limited edition verziji. 3 od 3500 kosi za Slo. ?e enkrat: p?????t! Wild mogo?e naslednji teden pridem na testno vo?njo....Aja pa ?e to...ste mogo?e ?e dobilo now software za mazdo 3??LP daVid Software za kater problem? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
vuk Napisano 6. oktober, 2005 Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 No jaz bi se tudi priporo?al za testno vo?njo,da vidim ?e bo to dostojna zamenjava za Premacy-ja?? lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 6. oktober, 2005 Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 Wild....probleme imam s porabo goriva...in naj bi pri?el nov software predvidoma do konca septembra.... Ve? kej*?** LP daVid Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 10. oktober, 2005 Prijavi Napisano 10. oktober, 2005 Ja Wildcat, tle v ljubljanski sekciji mazda mafije, se ?e veselimo prihoda MX-5, pa bi se kar po?as naro?ili na testno vo?njo v va?em salonu!!! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LEPI Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 kolk pa ta tanova mazda 5 GTA diesel od mms-ja leti pa vozt jo je tud ful u?itk! ja ZOOM-ZOOM Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.