Predvsem moraš vedet kaj potrebuješ, da ne mečeš denarja proč! Moj POCO je bil takrat na vse druge telefone v tem razredu TOP 👍
Čez pol leta te konkurenca dohiti a za mene je važno le to, da je zanesljiv in da tekoče in dolgo deluje.....
točno to olje, helix pro......kupovanje preko neta je še vedno cenejše, ampak, glede na to da je urdni servis, se mi zdi tudi 12,50€ ok....kolega ima sedaj novega vw golf-a (dizel) in je poslal na 3 servise naj mu pripravijo predračun za prvi servis in če lahko svoje olje prinese :), en servis mu je rekel da ne ?!?, drugi so mu rekli, da v tem primeru mu bodo za menjavo zaračunali 2x delo ?!?, pri tretjem ne vem kakšen je bil odgovor....tko da zanimiva filozofija vw servisov....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.