Z M A J Napisano 12. junij, 2014 Prijavi Napisano 12. junij, 2014 No, pa se je za?el ta cirkus okrog ?oge in 22 mojstrov, ki te?ejo za njo. Trenutno doma?ini izgubljajo proti na?im ju?nim sosedom, kar zna bit ?e zelo zanimivo, ?e ?e uvodno tekmo izgubijo na doma?i zelenici. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 19. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2014 ?panci odhajajo domov, me prav zanima kdo se bo ?e opekel od "tavelikih". Brazilci me doslej niso preve? navdu?ili. Kaj pa ostali, kaj spremljate? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
vid007 Napisano 19. junij, 2014 Prijavi Napisano 19. junij, 2014 ?panci odhajajo domov, me prav zanima kdo se bo ?e opekel od "tavelikih". Brazilci me doslej niso preve? navdu?ili. Kaj pa ostali, kaj spremljate? Tudi Angle?i odhajajo domov, bojim se da bo kar se Evrope ostala samo Nizozemska, Nem?ija in Hrvati, ?e bodo pokazali na zadnji tekmi zakaj se imajo za kar se imajo. Za Brazilce pa se ni treba bati, so le doma?ini in mislim, da bodo, ?e bo potreba tudi sodniki na njihovi strani, vedno je bilo tako, da je doma?in imel podporo tako na tribunah kot pri sodnikih, sploh, ?e je to neka slovita reprezentanca kot Brazilija je. Citiraj
Deeyan Napisano 20. junij, 2014 Prijavi Napisano 20. junij, 2014 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 8. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. julij, 2014 Dans bo pa zelo zanimivo, osebno ve? mo?nosti pripisujem Nem?iji, ?eprav bi pa raj?i videl Brazilce v finalu. Za ju3 pa sta mi obe ekipi okej, ampak najraje bi videl Nizozemce, ne le v finalu ampak tudi ko zmagovalce tega SP-ja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 8. julij, 2014 Prijavi Napisano 8. julij, 2014 Dans bo pa zelo zanimivo, osebno ve? mo?nosti pripisujem Nem?iji, ?eprav bi pa raj?i videl Brazilce v finalu. Za ju3 pa sta mi obe ekipi okej, ampak najraje bi videl Nizozemce, ne le v finalu ampak tudi ko zmagovalce tega SP-ja. Moji favoriti so pa kr Brazilci.... 1 Citiraj
Boss Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Haha... komedija Nemci so le postavili stvari na svoje mesto in dejansko povedali Brazilcem, da so tako dale? pri?li le zato ker imajo bu?no podporo doma?ih navija?ev in naklonjenost sodnikov. Tako z lahkoto kot je Nem?ija v?eraj pohrustala Brazilce (kot nekega tretjeliga?a) se verjetno v izlo?ilnih bojih na SP-jih sploh ?e ni zgodilo, kaj ?el ev polfinalu... v glavnem - nacionalna sramota in tudi z manjkajo?ima asoma bi bila mogo?e le malo manj o?itna. 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Moji favoriti so pa kr Brazilci.... Citiraj
Gelipter Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 res prava DRAMA v?eraj na tekmi .... Nemci so rasturali ... to je pa? nogomet. bo ?e zanimivo naprej..lp ale? Citiraj
Još šta Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Oprostite izrazu,ampak prou pofukal so jih! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Gelipter Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Oprostite izrazu,ampak prou pofukal so jih!stari in to do konca.. ..lp 1 Citiraj
Jest Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Oprostite izrazu,ampak prou pofukal so jih! Sicer me fuzbal prav malo briga... je pa polno teh zajebancij po netu, ki so zanimive ... https://www.youtube.com/watch?v=zzrwt3fYiGE Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Jest sem na volitve finale pripravljen ... pa ceprav me fuzbal ne zanima kaj dosti 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baby Viper Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 En je v?er fajn zaslu?u Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
MazdaBoy Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 En je v?er fajn zaslu?u Aleluja!!! Citiraj
Boss Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 bravo car... za pogum pri stavi mu kar privo??im dobitek. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2014 ?e bi bilo tole dans finale, bi mi bili obe ekipi okej, tako pa bo ?al ena izpadla in prvaki bodo potem Nemci. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Jzt upam da Nizozemska, in danes in na naslednji tekmi 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Jzt upam da Nizozemska, in danes in na naslednji tekmi ENAKO! Naj jim letos uspe tisto, kar se jim je le za las izmaknilo pred 4-imi leti. Ampak proti tako mo?nim Nemcem bo te?ko, zelo te?ko. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 ENAKO! Naj jim letos uspe tisto, kar se jim je le za las izmaknilo pred 4-imi leti. Ampak proti tako mo?nim Nemcem bo te?ko, zelo te?ko. Do vceraj so tudi govorili, da so Brazilci nepremagljivi ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Kdo je to govoril? Tist, ki je to govoril pa? pojma nima. Cel cajt so jih ?lepal, da so pri?li naprej. Citiraj
Z M A J Napisano 9. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Do vceraj so tudi govorili, da so Brazilci nepremagljivi ...Jah no, kaj pa vem, ko sem gledal tekmo s ?ilenci, pa ko so igrali oba podalj?ka in kasneje 11-metrovke, so bili njihovi zvezdniki videti precej negotovi vase in je njihovo napredovanje dejansko viselo na nitki do zadnjega strela. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Srachko Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Sem res mogel 2x TV izklopit in vklopit, da sem se prepri?al, ?e je res to rezultat (5:0) pa ?e ni blo konec prvega pol?asa... Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
jures Napisano 10. julij, 2014 Prijavi Napisano 10. julij, 2014 pred prvenstvom stavil 10? na Gav?e....sem eno tekmo od zelo dobrih 100 ojro. Go Messi!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2014 pred prvenstvom stavil 10? na Gav?e....sem eno tekmo od zelo dobrih 100 ojro. Go Messi!!!Dr?im pesti za tvoj scenarij in upam, da se ne ponovi izid finala iz Italije leta 90. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.