Aichi Napisano 14. junij, 2014 Prijavi Napisano 14. junij, 2014 Evo, kot sem se bal, v dveh desnih luknjastih ovinkih je sla zadnja leva guma do blatnika... Ne veliko sam dost da je ris v gumi. Predlog? Popeglat robove, posirt, kje? Gume so drugac 225, 6 MPS je mela 215 sem zdej vido in ceprav gre kljuc od mazde in se neki not, je guma lih tolke en dober centi prevec ven na teh rx8 felgah. Citiraj
iceman22 Napisano 14. junij, 2014 Prijavi Napisano 14. junij, 2014 peglat robove.. no vsaj js sm imel ta problem in sm dal peglat robove, tako da je zdej mir..tudi ce je avto polno nalozen.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 14. junij, 2014 Prijavi Napisano 14. junij, 2014 V?asih so za tak poseg mno?i?no vozili v podjetje FAZER v bli?ini Kranja, mislim da v Bitnjah pri KR. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 14. junij, 2014 Prijavi Napisano 14. junij, 2014 Fazer,Spodnje Bitnje edit:Vidm, da me je Zmaj za nekaj sekund prehitel Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 16. junij, 2014 Prijavi Napisano 16. junij, 2014 al pa Ustil Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 16. junij, 2014 Prijavi Napisano 16. junij, 2014 vrjetno smo mel vsi ta problem...samo cudno mi je da ti pr 225 ze drgne pegla ti jih pa lahko vsak k ma 10 min cajta. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 16. junij, 2014 Prijavi Napisano 16. junij, 2014 Nekateri celo bolj priporo?ajo, da se vi?ek robu stran odfleksa, ker se potem ne more zadaj nabirati svinjarija (to je v primeru, ?e je zapeglan). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 16. junij, 2014 Prijavi Napisano 16. junij, 2014 Dejansko bi jih blo bolj smiselno odrezat, ker ko je zapognjen navzgor, se lu?tn notr gospod blat usede (tko kot je Zmaj reku), in lepo papa tvoje blatnike. Res pa je da redkokdo ho?e to delat, ni lih simpl to sam tko odrezat. Men so blatnike valjal pri (takrat ?e) A3M, ampak nisem bil zadovoljen, so mogl popravljat, tko da A3M-a se izogibi 1 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
PATO Napisano 16. junij, 2014 Prijavi Napisano 16. junij, 2014 Dejansko bi jih blo bolj smiselno odrezat, ker ko je zapognjen navzgor, se lu?tn notr gospod blat usede (tko kot je Zmaj reku), in lepo papa tvoje blatnike. Res pa je da redkokdo ho?e to delat, ni lih simpl to sam tko odrezat. Men so blatnike valjal pri (takrat ?e) A3M, ampak nisem bil zadovoljen, so mogl popravljat, tko da A3M-a se izogibi A3M je sedaj MATSPORT, ne? Citiraj
nisde Napisano 16. junij, 2014 Prijavi Napisano 16. junij, 2014 Jap Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Aichi Napisano 16. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2014 V glavnem, zmeno sem se z Ustilom, drug tedn... Citiraj
Baby Viper Napisano 17. junij, 2014 Prijavi Napisano 17. junij, 2014 Dejansko bi jih blo bolj smiselno odrezat, ker ko je zapognjen navzgor, se lu?tn notr gospod blat usede (tko kot je Zmaj reku), in lepo papa tvoje blatnike. Res pa je da redkokdo ho?e to delat, ni lih simpl to sam tko odrezat. Men so blatnike valjal pri (takrat ?e) A3M, ampak nisem bil zadovoljen, so mogl popravljat, tko da A3M-a se izogibi Ja in ne, rezani so dost bol ostri kot upognjeni, kar pomen, da ?e ?e kdaj slu?ajno podrajsa po gumi, lahko kar kli?e? vle?no in naro?a? nove 2 gumi 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 17. junij, 2014 Prijavi Napisano 17. junij, 2014 Js imam zakrivljene, pa imam gor ?e 25 mm distan?nike in 225/40 18 gume, pa ne drajsa po raobu ampak notranjem koloteku, isto je blo pri 215/45 18 klobasah. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Aichi Napisano 17. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 17. junij, 2014 Se pravi, ?e zapeglam, bi moral bit mir? (gor mam 225/45) Citiraj
Deeyan Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 Js imam zakrivljene, pa imam gor ?e 25 mm distan?nike in 225/40 18 gume, pa ne drajsa po raobu ampak notranjem koloteku, isto je blo pri 215/45 18 klobasah. pa ni pri MPS mal druga?? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 19. junij, 2014 Prijavi Napisano 19. junij, 2014 pa ni pri MPS mal druga??ja da pri 25 distan?nikih ?e 215/45 18, klobasah ?e guma serijsko dra po robu blatnika, ?e si sam v avtu, pa ga nahodi? k ?vau. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.