Tilen5 Napisano 1. oktober, 2020 Prijavi Napisano 1. oktober, 2020 On 9/25/2020 at 3:55 PM, Bini said: @Alexbo treba počasi menjat za pravi motor, ni druge. Ce bi mazda mela tak motor kot je volvov t5 t6 naprimer bi še jaz menjal tako pa 🤭 Citiraj
Alex Napisano 1. oktober, 2020 Prijavi Napisano 1. oktober, 2020 pred 1 minuto je TiEn napisal: Ce bi mazda mela tak motor kot je volvov t5 t6 naprimer bi še jaz menjal tako pa 🤭 Da grem izpod dežja pod kap. Ne, hvala. 1 Citiraj
Alex Napisano 1. oktober, 2020 Prijavi Napisano 1. oktober, 2020 pred 24 minutami je mihaing napisal: Masaker Kaj mašina je že zunaj? Pred eno uro je Alex napisal: Da grem izpod dežja pod kap. Ne, hvala. Pardon... sem hotel napisati, da bi šel iz dobre znamke na slabšo. pred 27 minutami je mihaing napisal: Masaker Izgleda pa lepa mašina druga. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 1. oktober, 2020 Prijavi Napisano 1. oktober, 2020 Tole je res žalostno gledat 🙄. Upam, da rešiš brez dodatnih težav. Citiraj
mihaing Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 (urejeno) Ja ko imaš enkrat avto tako razkopan se nikoli več ne otreseš tistega občutka " spet bo nekaj narobe" Ampak hvala bogu je Simon na mestu z glavo in bo zrihtal vse mogoče kar je potrebno da bo avto kot iz škatlice (obnova turbine, kolektor, podvozje, menjalnik,...) zdaj bo verjetno edini primerek v slo pri teh kilometrih brez popolnoma ene same napake ali obrabljenega dela. Gume pa imam oba kompleta že nova ( madona kako draga dimenzija je tole na 19col) Še poliranje mu privoscim ( ve kdo kje?) Pa gasa nabijati kilometre. Pričakujem še, da se bo enkrat sesedel AWD pa nimam kaj. Danes ne kaže znakov težav ampak Pelko pravi naj se pripravim tudi na to, ker imajo konstrukcijke felerje na sestici in CX5. Še malo pa bo Mazda v mojih očeh skret kot BMW če se bo tako nadaljevalo. Nekje v ponedeljek upam, da ponovno se vsedem v tole moje bolano lepoto: Popravljeno 2. oktober, 2020 od mihaing 2 Citiraj
Z M A J Napisano 2. oktober, 2020 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Pelkov sosed ti ga lahko spolira; Lak tom d.o.o. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Vidim, da maš tako kombinacijo z belim usnjem kot jaz...Good luck 2 Citiraj
Bini Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 2 urama je mihaing napisal: Ja ko imaš enkrat avto tako razkopan se nikoli več ne otreseš tistega občutka " spet bo nekaj narobe" Ampak hvala bogu je Simon na mestu z glavo in bo zrihtal vse mogoče kar je potrebno da bo avto kot iz škatlice (obnova turbine, kolektor, podvozje, menjalnik,...) zdaj bo verjetno edini primerek v slo pri teh kilometrih brez popolnoma ene same napake ali obrabljenega dela. Gume pa imam oba kompleta že nova ( madona kako draga dimenzija je tole na 19col) Še poliranje mu privoscim ( ve kdo kje?) Pa gasa nabijati kilometre. Pričakujem še, da se bo enkrat sesedel AWD pa nimam kaj. Danes ne kaže znakov težav ampak Pelko pravi naj se pripravim tudi na to, ker imajo konstrukcijke felerje na sestici in CX5. Še malo pa bo Mazda v mojih očeh skret kot BMW če se bo tako nadaljevalo. Nekje v ponedeljek upam, da ponovno se vsedem v tole moje bolano lepoto: Avto izgleda pa super, moja želena barva poleg (rdeče). Citiraj
50keda Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 (urejeno) @mihaing je tudi dobra plat te zgodbe, zdaj boš vsaj vedel, da maš vse porihtano @SpEkTr ti pa še nisi pokazal merino ovčke Še kr čakam na slike Popravljeno 2. oktober, 2020 od 50keda 1 Citiraj
Slash13 Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Pričakujem še, da se bo enkrat sesedel AWD pa nimam kaj. Danes ne kaže znakov težav ampak Pelko pravi naj se pripravim tudi na to, ker imajo konstrukcijke felerje na sestici in CX5.Kakšne naj bi ble težave z Awd-jem? Sam nisem še zasledil. Imaš mogoče kak link? Citiraj
SpEkTr Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 [mention=11158]mihaing[/mention] je tudi dobra plat te zgodbe, zdaj boš vsaj vedel, da maš vse porihtano [mention=5237]SpEkTr[/mention] ti pa še nisi pokazal merino ovčke Še kr čakam na slike 3 1 1 Citiraj
Bini Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 3 urami je SpEkTr napisal: No ja,bo kar dobro grelo riti... Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 (urejeno) pred 45 minutami je Bini napisal: No ja,bo kar dobro grelo riti... Tako ovčko je imel oče na sedežih v stoenki v sedemdesetih. Res se vse vrača čez petdeset let. 😁 Popravljeno 2. oktober, 2020 od Alex 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Haha, tudi ti boš enkrat star 1 Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 19 minutami je SpEkTr napisal: Haha, tudi ti boš enkrat star Nop... rokerji nikoli nismo stari... smo samo bolj in bolj izkušeni. 😛 2 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 Sem se spomnil na Tylerja...k pomoje tut hoče bit večno mlad, pa mu nekak ne rata :.) 2 Citiraj
Janez007 Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 (urejeno) Nisem prepričan, če take stvari pašejo v Mazdo ... A ni to bolj za za yugote, stoenke, golfe, z imitacijo lesa? Popravljeno 3. oktober, 2020 od Janez007 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 To maš itak pod ritjo in se ne vidi. Pa fino greje 2 2 Citiraj
mazdaman Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 Pa imaš pol na črnih hlačah, kosmato rit?Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
SpEkTr Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 Ne, zaenkrat je OK. Je žena takoj to preverila. 2 Citiraj
mazdaman Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 A žena ni kosmata prišla ven iz avta?Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 SpEkTr, tudi to ne bi bilo švoh za v avto. 😅 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.