P4nd4 Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 1. julij, 2015 Panda zakaj jih pa mors obnovit ? a ti segreva feltno?Obnovit bi dal, ?e se da ?e ne bo potrebno nove razlog pa je ob zategovanju ro?ne ob?asno leva stran kot da ne popusti do konca in ob res po?asni vo?ni 15km/h pa navzdol se sli?i piskanje kot da jo rahlo blokira.Sedaj pa komplet ro?na je bila menjana tako da vidim samo v cilindrih in ja rahlo kot da bi na dal?e relacije segrevalo :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 1. julij, 2015 Avtor Prijavi Deli Napisano 1. julij, 2015 Po?timat ?imprej, ker zavore so verjetno najpomembnej?a zadeva na avtu, kukrkol obrne? se je pa? treba (varno) zaustavit. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Scr3am Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 1. julij, 2015 Jest sm meu isti problem lansko leto samo da meni ni nic segrevalo. Rocna mi ni prijela a komplet sm jo menjal ravno pred kratkim preden se je to zgodilo. Pelko je reku da se to neda obnoviti tako da sm jih komplet (par) narocil preko ebaya in sm dau 140e s postnino vred. Pri nas so pa hoteli 120e za samo enega + starega jim mors vrniti, ker ga potem oni itq samo obnovijo pa prodajo naprej... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
P4nd4 Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 1. julij, 2015 Jest sm meu isti problem lansko leto samo da meni ni nic segrevalo. Rocna mi ni prijela a komplet sm jo menjal ravno pred kratkim preden se je to zgodilo. Pelko je reku da se to neda obnoviti tako da sm jih komplet (par) narocil preko ebaya in sm dau 140e s postnino vred. Pri nas so pa hoteli 120e za samo enega + starega jim mors vrniti, ker ga potem oni itq samo obnovijo pa prodajo naprej...Ima? mogo?e kje ?e stran oz. prodajalca shranjenega?Hvala tud za ta nasvet-opcijo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Scr3am Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 1. julij, 2015 Pismo pomoje da vec ni tega oglasa. Drgac je biu pa link na forumu naliman mal poglej pod teme. Cne pa ksnga druzga prodajalca izber na ebayu. Defintivno se ti pa bol splaca prek ebaya ker tle sm jest use preklicu pa majo usi tako ceno. Za rabljenega na avtoodpadu je pa 60e hotu. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 1. julij, 2015 Ima? mogo?e kje ?e stran oz. prodajalca shranjenega?Hvala tud za ta nasvet-opcijo Tole mogoce >> http://www.mazda-si.net/topic/9980-zavorni-cilinder-zadaj-levo/?hl=ebay&do=findComment&comment=335306 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Scr3am Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 1. julij, 2015 To je bilo to ja samo oglasa ni vec.. Kokr sm reku mal poglej se po ebayu zih se kej najde Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 1. julij, 2015 http://www.ebay.co.uk/itm/PAIR-OF-REAR-BRAKE-CALIPERS-To-Fit-MAZDA-6-BCA2456R-/131477357572?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e9ca94404 cca 162? 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
crusher Napisano 16. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2015 Danes je nekdo ki je pri?el na testno voznjo za mojo RX8 (prodajam) po napa?nem postopku ugasnil avto.. preden sva ?tartala je avto vzgal v momentu, ko sva pri?la nazaj je avto ugasnil in nazaj v?gal (vzig je trajal sekundo ali dve dlje kot ponavadi). Potem je ?e enkrat avto ugasnil, in nato ni ve? v?gal.. Po postopku sm probal spucat ma?ino, in v 30minutah "zajebavanja" mi avta ni ratalo vzgat - v?gali smo ga lahko le tako da smo ga porival 3 ure kasneje, ko je bila ma?ina hladna, z polnim akumulatorjev, ma?ina ?e vedno ni v?gala.. svetila pa je lu?ka za motor (kot da bi zalilo ma?ino). In spet grem po postopku, 2x verglam z polnim gasom ampak ?e vedno ne vzge. ..Mislm da si bom mogu vzet en popoldan frej pa mal k Pelkotu se zapelat Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 16. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2015 Sumim, da ti je crknla bencin pumpa, to je hiba na teh avtih Sent from Nokia Lumia 930 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
crusher Napisano 17. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2015 Pumpa za bencin dela, avto ce ga porinem po klancku dol zalaufa brez problema in laufa dokler ga ne ugasnem. Starter se obrne, sam noce zalaufat.. Res mi ni jasno kje je tu problem Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 17. julij, 2015 Avtor Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2015 Simona obiskat, da ni kake resne tezave slucajno. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sweaper Napisano 18. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 18. julij, 2015 Mam te?ave z klimo pri Mazdi 3 sport Takumi 2012 letnik, mehanik ki je pregledal klimo in plin je rekel da je najverjetneje izparilnik pokvarjen ter da je cena 700?, me pa zanima a se da tole kaj ceneje skoz priti z popravilom? Sam sem malo iskal po netu vendar nisem na?el ni? pametnega.Hvala za va?e odgovore ?e vnaprej. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 19. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 19. julij, 2015 Mam te?ave z klimo pri Mazdi 3 sport Takumi 2012 letnik, mehanik ki je pregledal klimo in plin je rekel da je najverjetneje izparilnik pokvarjen ter da je cena 700?, me pa zanima a se da tole kaj ceneje skoz priti z popravilom? Sam sem malo iskal po netu vendar nisem na?el ni? pametnega.Hvala za va?e odgovore ?e vnaprej.Ce je letnik 2012, bi znalo biti se v garanciji... ali se motim? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sweaper Napisano 19. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 19. julij, 2015 Ce je letnik 2012, bi znalo biti se v garanciji... ali se motim?Za klimo je baje samo 1 leto garancije. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 19. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 19. julij, 2015 To pa ne verjamem. Garancija je garancija. Mislim splo?na garancija. Se podalj?ana mislim da krije ta sklop. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 19. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 19. julij, 2015 To pa ne verjamem. Garancija je garancija. Mislim splo?na garancija. Se podalj?ana mislim da krije ta sklop. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Jaz tudi tako mislim... Ni pa na spletni strani na voljo nikjer kaksna bolj podrobna razlaga... niti ni nikjer napisano, da bi bilo za klimo samo 12 mesecev garancije ... Edino za potrosni material, kar je pa logicno... Klima oz. kompresor ne more biti potrosni material... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sweaper Napisano 19. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 19. julij, 2015 V servisni knjigi lepo pi?e, da je garancija na klimo samo 12 mesecev, mogo?e se bi dalo kaj zrihtat, ?e se ogotovi da je napaka serijska, torej da je kaj narobe serijsko z klimo na teh modelih avtomobila. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 19. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 19. julij, 2015 V servisni knjigi lepo pi?e, da je garancija na klimo samo 12 mesecev, mogo?e se bi dalo kaj zrihtat, ?e se ogotovi da je napaka serijska, torej da je kaj narobe serijsko z klimo na teh modelih avtomobila. Kakorkoli... ce so bili redno delani servisi na pooblascenem servisu, bi se jaz najprej obrnil na ta servis... Klima nikakor ne sme odpovedati po treh letih, ce se je normalno delalo z avtom in ce je bil redno vzdrzevan... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 19. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 19. julij, 2015 Jao spet japonski drobnintisk al kva Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gelipter Napisano 19. julij, 2015 Prijavi Deli Napisano 19. julij, 2015 Kakorkoli... ce so bili redno delani servisi na pooblascenem servisu, bi se jaz najprej obrnil na ta servis... Klima nikakor ne sme odpovedati po treh letih, ce se je normalno delalo z avtom in ce je bil redno vzdrzevan... Ej...naj se pelje na poobla??en servis Mazda ..?e je res to v garancij bi moralo bit,pogovori se malo in itd...?e pa ne lahko pelje? k na?emu Simon Pelko..Medvode tudi klime rihtar ima vse aparature:-):-)je mojster lp:-):-) 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. avgust, 2015 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. avgust, 2015 Pelko dela se Danes, potem si bo vzel 2 tedna fraj Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uks Napisano 13. avgust, 2015 Prijavi Deli Napisano 13. avgust, 2015 Imam vpra?anje za dr.PelkotaMazda 6 2.0 120KM, letnik 2004, ko je ma?ina zagreta zelo mo?no kadi ?rn dim.Med vo?njo je normalno,ne kadi,ko pa je v prostem teku pa kadi. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Baby Viper Napisano 13. avgust, 2015 Prijavi Deli Napisano 13. avgust, 2015 menda se vrne v ponedeljek 17.avgusta z dopusta. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 17. avgust, 2015 Avtor Prijavi Deli Napisano 17. avgust, 2015 Mojster Pelko je danes ?e pri?el z delom, ?akalne vrste pa ima cca. 5 delovnih dni, se pravi ?e ga zdajle pokli?ete ra?unajte na za?etek naslednjega tedna pridete na vrsto. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.