Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pelku sem pisal vpra?anje KDAJ je potrebno NUJNO opraviti opti?no nastavitev podvozja, da ne bomo v dilemi. Ko prejmem odgovor, vam ga nalepim tule.  :macek2:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Nujno je drugo kot priporocljivo :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Vpra?aj ali tip olja v menjalniku lahko vpliva na zvoke iz menjalnika pri prostem teku

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Tudi jaz mam eno vpra?anje. Ali je potrebno pri menjavi injektorjev (RF7) karkoli nastavljati softwersko ali, se jih samo (nau?i)? Hvala lepa.

Napisano

Tudi jaz mam eno vpra?anje. Ali je potrebno pri menjavi injektorjev (RF7) karkoli nastavljati softwersko ali, se jih samo (nau?i)? Hvala lepa.

Kolikor vem je kao v teoriji tako, da se vnese nove kode od injektorja v ra?unalnik, ter nato izvede ?e kalibracijo.

Aja, oboje se da narediti preko Forscan-a.

Napisano (urejeno)

Mu bom danes poslal vprasanji :)

Poslano in ?akam odgovor. 

Popravljeno od Z M A J

Napisano

@MazdaMan;

Ne to nima veze

lp

@Dpicul;

Ja jih je potrebno nauciti

lp

Simon Pelko

Napisano (urejeno)

Mene pa zanima, ?e se da zajle od menjalnika malo podmazatu, da se bo malo la?je prestavljalo ter koliko pride. Olje v menjalniku je bilo menjano lansko leto.

Mazda 6 1.8 (2003)

Se opravi?ujem, tegale sem pa o?itno popolnoma spregledal in zdajle po?ljem na?emu mojstru!  sramezljiv

LAHKO SE PODMAZE.

LP

SIMON PELKO

Popravljeno od Z M A J

Napisano

A je potrebno ?obe na 2005 PredFL Mazdi6 120km u?iti tudi po odklopu akumulatorja?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Eno vpra?anje, lahko tudi za ostale. Izgubil sem ?ep ekspanzijske posode vode. Ali se komu kje valja, oz. ali kdo ve kdo bi to imel?

post-6207-0-91170000-1465282449.png

Napisano

Uradni Mazda servis, cena okrog 15eur

Napisano

Zmaj koliko pride polnjenje klime pri pelku oz. eventuelno pregled, ker mi  ne hladi vec vredu (3 leta sem lastnik avta do sedaj je odlicno hladila)

Napisano

daj javi, ?e je bil problem samo v polnjenju, ker tudi meni sicer hladi, ampak se mi zdi nekam ?voh...

Napisano

Pa sej dejansko piha mrzlo, samo pomoje bi moral vseen hitrej ohladit ob pravilni uporabi itd... Vem, da na Galaxyu sem mel isti problem, pa ni bla prazna, pa so mi jo vseen dofilal in je blo res 100x bolj?. Je pa reku majstr, da tut ko jo ma? ?e 40% notr, deluje ?e ob?utno slab?. :ne vem: Zdej je v Galaxyu 1 leto od tega, prbli?no in ?e zmer deluje bp.

Napisano

Kar Simona poklicat in vprasat, ce pa se ne utegne javit, mu napisite sms; 041667335

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.