Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja ta alfa je zdaj moja :-)

Se dobr da mi sluzi kot tretji avto (kupljena vecinoma zaradi zvoka motorja) ker bi znoru. Tko da good call, da gres na mazde

Aja za zimske gume predlagam posebi feltne 16" in gume 205/60 16.

Tudi pri nas je bila kupljena zaradi zvoka in ne bo? verjel sedaj kupuje 3.2 V6. On ima ve? ?ivcev kot ti s temi avti. V moji dru?ini pa je ?e nekaj let Toyota Corolla. Mazda je pa itak tudi japonc samo, da je lep?a in prostornej?a zame in za otroka:) Se sli?imo, ko bom imela klju? v rokah potem pa ?e gume.

Napisano

ja sej ze takrat ko mi je prodal 156 je reku, da bi imel GT s 3.2 motorjem...ediino pravilno :cheers:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Tudi pri nas je bila kupljena zaradi zvoka in ne bo? verjel sedaj kupuje 3.2 V6. On ima ve? ?ivcev kot ti s temi avti. V moji dru?ini pa je ?e nekaj let Toyota Corolla. Mazda je pa itak tudi japonc samo, da je lep?a in prostornej?a zame in za otroka:) Se sli?imo, ko bom imela klju? v rokah potem pa ?e gume.

Klju?? A ni keyless...

Napisano

Klju?? A ni keyless...

Mazda ma kljuc, tud ce je keyless.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

V bistvu majo vse znamke, sam vtokat ga ni treba pri seb ga pa moras met

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

No, potem se pa Katji opravi?ujem za zapisano...mislil sem pa v hecu, da ne bo pomote...

Napisano

Avto je opravil test pri Pelkotu:) Samo optiko bo treba naredit ostalo b.p. Samo finance ?e na kup damo in drugi teden je na?a:)

Napisano

?estitke za nakup in kmalu ?e tudi SRE?NO VO?NJO!  :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Avto je opravil test pri Pelkotu:) Samo optiko bo treba naredit ostalo b.p. Samo finance ?e na kup damo in drugi teden je na?a:)

Ej to je super....?e je Dr.Pelko tako ugotovil da je vse B.P.razen optiko bo treba nastavitev pol je Mazdurina v dobrtm stanju...LP Ale??

Napisano

Se pravi, da ste imeli dopust za razmi?ljanje... Padla je pametna odlo?itev! ?estitke za nakup... Se je dal prodajalec kaj pogajat?

LP Ivan

Napisano

Se pravi, da ste imeli dopust za razmi?ljanje... Padla je pametna odlo?itev! ?estitke za nakup... Se je dal prodajalec kaj pogajat?

LP Ivan

Tako nekako:) Smo se dogovorili za prepis v torek. Ker pa bo prepis v Lj in imajo tablice samo  Kranj - Kranj me zanima, ?e lahko sama kje kupim jeseni?ki grb in prelepim al to se ne sme/ne dobi:)? Tudi za ceno smo se zmenili 12.400. Je en kamen?ek na vratih...

Napisano

?estitam za dober nakup... Ja, grb se lahko kupi in prelepi... Vam oznake na novi tablici pa?ejo? Jaz sem naro?il zadnje tri ?tevilke in do takrat s starimi od prej?njega lastnika vozil...potem sem pa dobil 006 in kupil nove tablice v mojem kraju...

Napisano

Tako nekako:) Smo se dogovorili za prepis v torek. Ker pa bo prepis v Lj in imajo tablice samo  Kranj - Kranj me zanima, ?e lahko sama kje kupim jeseni?ki grb in prelepim al to se ne sme/ne dobi:)? Tudi za ceno smo se zmenili 12.400. Je en kamen?ek na vratih...

Ej ?estitke za nakup Mazdurine...LP?

Napisano

Kje pa dobim grb?Ob?ina?

Jaz sem jih enkrat dobil na tehnicnih pregledih v Kranju ... Ce se prav spomnim, so bili celo brezplacno ... Sem bil ravno na tehnicnem pregledu in sem spotoma vprasal, ker so se ze cisto "olupile"... enkrat ko sem sel cez z Kaercherjem :) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Mislim, da se lahko na upravni enoti kupijo...pa mi je kolega reku, da se raje z drugimi nalepkami vozi, ker da so drage...

Napisano

No pa jo mam:) Na poti domov (Lj-Jesenice) sem sicer ?e do?ivela prvi krst - mini to?a in fajn naliv. Prvi ob?utki so super. Tudi tamali ni ni? jokal:) Ob?irnej?a predstavitev  pa sledi v kratkem v zato namenjeni temi.

Lp

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.