Skoči na vsebino

Mazda 6 prvi ob?utki in problemi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ravnokar klical na Mazdo kjer so mi rekli, da navodil za stare modele ne dr?ijo. Imajo za novega za stare pa ?al ne.

Je kaka opcija za tisto kar sem rekel pred tem:

Moj je pred FL :) tako da je modelno leto 2008-2010 :)

Je mogo?e kdo tolko dober, da bi mi knji?ico poslal in si jo sfotokopiram in mu jo po?ljem nazaj. Ali pa, da mi jo kdo nese fotokopirat in mu naka?em dnar in mi jo po?lje, sam da dobim to knji?ico!

Da vidimo sedaj mazda?e :D

Kot zanimivost naj povem, v?eraj pred trgovino sre?am enako Mazdo kot jo imam sam razen odtenek barve je bil druga?en in sma se sam nasmejala en drugemu, kak je gledal avto ko sem se peljal... :) Praf fajn je blo :)

Napisano

Ravnokar klical na Mazdo kjer so mi rekli, da navodil za stare modele ne dr?ijo. Imajo za novega za stare pa ?al ne.

Je kaka opcija za tisto kar sem rekel pred tem:

Da vidimo sedaj mazda?e :D

Kot zanimivost naj povem, v?eraj pred trgovino sre?am enako Mazdo kot jo imam sam razen odtenek barve je bil druga?en in sma se sam nasmejala en drugemu, kak je gledal avto ko sem se peljal... :) Praf fajn je blo :)

Jaz sem navodila dal skupaj z avtom, ko sem prodal :) ... Imam pa za tanovo :) ... Sicer je pa kar zajetna "bukla" tako da bo kopiranja kar nekaj :) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jaz sem navodila dal skupaj z avtom, ko sem prodal :) ... Imam pa za tanovo :) ... Sicer je pa kar zajetna "bukla" tako da bo kopiranja kar nekaj :) ... 

No ?e pa ne gre kopirat pa lahko kdo v pdf spremeni :) ?ala

No vseeno, ?e kdo ima ga lepo prosim vsaj za posojo,  skopiral si bom sam oz. kopirnica :D

Vseeno hvala Jest :)

Napisano

kaj te pa to?no zanima....jaz imam ene PDFje sicer za ameri?ke pa bolj bencin, samo za silo je :)

Zanima me predvsem nastavitev jezika, bluetootha, pa da pogledam malo specifikacije, bolj ko ne mi je vseeno ?e je bencinec al diesel.

ej, pr kateremu dilerju si jo pa kupil to? 

Automarket Ljubljana.

Napisano

Kot sem 100 krat napisal, navadni stevci nimajo kontrolne lucke za prizgane luci, to imajo samo uni grdi gta stevci

FL ima stevc za zunanjo temperaturo na sredinskem displeju

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

https://dl.dropboxusercontent.com/u/31489040/manual.pdf

Evo to je najve? kar sem uspel najt od PDFja....ni to?no to, toda sam sem nekaj zadev na?el not :)

Saj angleskih ni problem dobiti... On isce v slovenscini :) 

Precej angleskih navodil za Mazde lahko najdes tukaj (sem ta link ze dal na zacetku te teme) >> http://www.planetema...owners-manuals/

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Te navodila sem ?e imel, vseeno hvala.

Nastavil sem si bluetooth, to je to!

No imam ?e eno vpra?anje glede "kuplonge".

Ko prestavim in kuplongo po?asi spu??am, se skoraj ?ist na koncu ?uje pok (to se zgodi ko kuplunga ?e popousti!) ima kdo kako idejo? Podobne te?ave oz. ?e je to sploh te?ava?

Napisano

Je znana te?ava, menja se cel pedal. Jaz grem ravno zaradi tega (no pa ?e par drugih zadev) kmalu na servis. Pomaga sicer malo ?e na?prica?, nama?e? tam spodaj, sam za dolgo pomoje ni.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sam zakaj bi mene tolkel po žepu? Ker sem zglede državljan in se ves čas trudim reciklirat. Še tolk sem "neumen", da celo deodorante in spreje vozim na odlagališče in čakam v vrsti, da jih lahko pravilno oddam, ker spadajo med nevarne odpadke. Kdo od forumašev še to počne?   Vsi vemo komu je to v interesu, da se uvede. Najbolj so "zagreti" proizvajalci pijač, ker je to za njih vsakič 20 centov direkt v žep, če se plastenka ne vrne oziroma pločevinka. S to zadnjo se bo veliko dogajalo, ker prazna težko obdrži obliko, stroj bo pa sprejemal samo nepoškodovan in vsaka deformacije bo zavrnila sprejem.   To so počenjali tudi hrčki, da so mašine bile nastavljene tako natančno, da vsaj 10-15% prinešenih piksen ni sprejelo zaradi malih udrtin. To je pač lopovluk, ker ravno proizvajalci pijač bi zdaj radi delali dobičke na kavciji nevrnjene embalaće. To je samo in zgolj biznis in vsi mi smo ovce, ki nas morajo odret.   Slovenija ima že danes sistem, ki poseka večino kavcijskih sistemov drugod v EU, zato uvajanje kavcijskega sploh ni smiselno, ker ne bomo uspeli zvečat trenutnega procenta recikliranja plastenk na tak način.   Sicer pa kot vedno "follow the money" pa boste videli kdo je zagret za tole. Sami pizdeki se spet zbirajo in lobirajo ter manejo roke, kako bodo služili na ovcah.   Necenzurirano.si - Bodo pri Kumru tujim pijačarjem dali večmilijonsko darilo, ki ga bomo plačali vsi? NECENZURIRANO.SI Ministrstvo za okolje, ki ga vodi Bojan Kumer, bi z uvedbo kavcijskega sistema za embalažo pijač dalo darilo proizvajalcem pijač v tuji lasti in...  
    • Smo imeli danes odlično druženje v gostilni Adam Ravbar. Fajn družba in pa nihče se ni napil, smo pa zelo dobro jedli ter ne prav veliko zapravili.
    • Odvisno kje je poškodba. Če je v vidnem polju direkt pred tabo pol menjat če pa je kje bolj nemoteče pa bo tu popravilo OK.
    • Zmagali bodo, ti samo navijaj... tud če bo zgledal, da je bolj podobno baletu to ni balet in ne rabiš bit tiho.
    • Sekulić kljub vsemu našel nekaj pozitivnih plati WWW.RTVSLO.SI Dva koša iz igre v prvi četrtini, 24 točk do polčasa, to je včeraj zmogla slovenska košarkarska...       Mislim da ce zgubis proti reprezentanci kjer njihov najboljsi igralec igra v drugi spanski ligi, da pol ni pozitivnih stvari v igri. Sploh k si ob polcasu ze na -25      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.