tkma Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Zdravona mazdi 6 karavan letnik 2004 so mi pregorele ?arnice osvetlitve registrske tablice zadaj, pa gledam kako se jih zamenja a se samo steklo potegne ven a je kaka druga fora??Hvala za kak nasvetlp Citiraj
Z M A J Napisano 9. julij, 2014 Prijavi Napisano 9. julij, 2014 Obe stekelci imata na vsaki strani po en ?tift, ki se zasko?i, tako da previdno, s kak?ni izvija?em recimo, potem pa le ?e iztakne? ?arnico in namesti? nazaj. Tako ima vsaj narejena 5-vratna iz 1. generacije, karavan ?e se ne motim ima identi?en sistem. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
schurda Napisano 10. julij, 2014 Prijavi Napisano 10. julij, 2014 Karavan 2007 ima isto. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
tkma Napisano 11. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2014 Hvalares je tako , je pa potrebno malce previdnosti za debele prste ni neki placa Citiraj
bizgec Napisano 11. julij, 2014 Prijavi Napisano 11. julij, 2014 Sama ?arnica gre malo na tesno ven... sem se kr mu?il Citiraj
tkma Napisano 11. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2014 no men je ena lepo uspela druga pa je razbita o?itno je ?e prej?nji lastnik neki ?aru, tko da bom moral nekako operirat ali pa celo lu?ko ven dobit, a je kdo ?e to delal Citiraj
Z M A J Napisano 11. julij, 2014 Prijavi Napisano 11. julij, 2014 Aha, se pravi odlomila se mu je ?arnica, v smislu da je kovinski del ?e vedno fiksiran noter, kjer naj bi bila celotna ?arnica? To se je meni zgodilo, potem pa se da s kak?nimi kle??ami dobiti tudi tisti del ven. Upam, da govoriva o isti zadevi? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tkma Napisano 11. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2014 ....ma ja, sem neki z raznimi izvija?i zavitimi ?pi?kami zbezal nekako ven tko da sedaj deluje, hvala za nasvete 1 Citiraj
bizgec Napisano 11. julij, 2014 Prijavi Napisano 11. julij, 2014 no men je ena lepo uspela druga pa je razbita o?itno je ?e prej?nji lastnik neki ?aru, tko da bom moral nekako operirat ali pa celo lu?ko ven dobit, a je kdo ?e to delalupam da si dal ledice not Citiraj
tkma Napisano 11. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2014 ma ne, sem mel ?e navadne v shrambi tko da....morda drugi? Citiraj
bizgec Napisano 12. julij, 2014 Prijavi Napisano 12. julij, 2014 ma ne, sem mel ?e navadne v shrambi tko da....morda drugi?pridi do mene, ti bom jaz dal dve, mam jih nekaj na zalogi... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.