Skoči na vsebino

Ustvari kratki URL


Jest

Priporočeno sporočilo

a niso neki naši vrli politiki :) nekaj probavali in promovirali v smeri iti v Bruselj, Dunaj in vsakodneno vožnjo v LJ z nekimi javnimi prevozi, pa jim je bilo izjave po potovanju dajati kot da so citronko pojedli :)....(sam se spomnim vsaj treh....).

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

So ja... pa so ugotovili le to, da ti to rata edino če imaš časa na pretek, kot recimo upokojenci. No upokojenci so edini, da se jim splača to počenjat. Isti kurac je al sediš pred blokom na klopci in klepetaš bedarije, al se pa pelješ na sedežu v vlaku v Koper in isto klepetaš o bedarijah, stane te pa enako.

 

Če pa gledamo okoljevarstveno je pa to ekološko najbolj neprimeren način, da se voziš naokoli za brezveze samo zato, ker je zastonj. :whatever:

 

Ampak, jaz sem itak neumen, ker ne razumem, da v službo se peljat z lastnim avtom je smrtni greh pa kljub temu, da sem zanj plačal državi davke, da jih plačujem pri gorivu, da nisem strošek države na sociali, ampak da z davki od plače plačujem za to socialo, da se lahko dugi naokoli zastonj vozakajo, sam naj pa hodim peš al kako? Žal je logika, ki je meni pač nerazumljiva.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.