SpEkTr Napisano 27. september, 2024 Prijavi Napisano 27. september, 2024 Za mercedez je tak način bil znan ja, nisem pa vedel da tudi pri Mazdi. Citiraj
ignacij Napisano 27. september, 2024 Prijavi Napisano 27. september, 2024 Ja meni deluješ šolski primer. V stroške boš verjetno mogu vključiti še polnilnico. Če imaš vozilo v garaži malo razmisli tudi v smeri ali zaradi požarne varnosti upaš imeti EV v garaži. Pa tako kot sem rekel, EV je trenutno zelo težko prodati, no mogoče bo to čez leta drugače, vendar obstaja verjetnost, da boš zadnji lastnik vozila. 2 Citiraj
tomzel Napisano 27. september, 2024 Prijavi Napisano 27. september, 2024 10 let ali 1.000.000 km garancije na baterijo Just a moment... WWW.SSANGYONG.SI Citiraj
DonFelipe Napisano 28. september, 2024 Prijavi Napisano 28. september, 2024 Kako pa računajo da bo zadeva zdržala 1.000.000km v današnjih časih in razmerah ? Citiraj
Boss Napisano 28. september, 2024 Prijavi Napisano 28. september, 2024 Men je pa smešno to kakšne porabe in domete obljubljajo... k da bi na tržnici kupovali te podatke. Men s Smart for two ni uspelo niti blizu pridet oglaševani porabi za tega, ki je 2x težji. Tolk BS-a pa res sam pri EV-jih vidiš. Citiraj
godlike Napisano 28. september, 2024 Prijavi Napisano 28. september, 2024 A ni pri ICE isto? So mogli način merjenja spremenit, ker so tak nategovali. Citiraj
Boss Napisano 28. september, 2024 Prijavi Napisano 28. september, 2024 Pa ne tolk k pri EV-jih, kjer je notri še mali miljon faktorjev, ki dodatno spremenijo domet in porabo. Pozimi recimo verjetno celo na polovico obljubljene, ki je tudi za najbolj ugodne razmere že tako ali tako pretirana. Drži tudi da ICE radi pretiravajo ampak, kej več kot kakšni 30% razlike navadno ni. Citiraj
DonFelipe Napisano 28. september, 2024 Prijavi Napisano 28. september, 2024 Vse je merjeno v laboratoriju kjer so simulirane idealne razmere. Kdaj boste to dojeli? 1 Citiraj
godlike Napisano 28. september, 2024 Prijavi Napisano 28. september, 2024 Za to pa sem rekel, da gre to mimo, ne glede na tip pogona. Citiraj
DonFelipe Napisano 28. september, 2024 Prijavi Napisano 28. september, 2024 pred 6 minutami je godlike napisal: Za to pa sem rekel, da gre to mimo, ne glede na tip pogona. Pa si tudi celo življenje na klasičnih vozilih in pogonu? Si kaj razmišljal da bi imel EV kot drugo vozilo? Citiraj
godlike Napisano 28. september, 2024 Prijavi Napisano 28. september, 2024 (urejeno) Nimam sončnice, nimam 3-faze, ... Vse življenje sem na bencinu, tudi dizla se izogibam. Drugo vozilo je za užitek. Žal so električarji še pretežki, da bi lahko pričarali užitek, ki ga premore turbo raketa. Seveda v omejenem cenovnem spektru. Če pa vklopim ekologijo, pa sem na bencinu ekološki, bolj kot z EV. 😎 Drugo vozilo dela 70 000km letno. In vem kak smeti "ekološki" električar, do kilometra 0. Dalje je pa čist.... Popravljeno 28. september, 2024 od godlike Citiraj
DonFelipe Napisano 4. oktober, 2024 Prijavi Napisano 4. oktober, 2024 In kaj je drugega za pričakovati od FAW in kitajskih bratov? Citiraj
Jest Napisano 5. oktober, 2024 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2024 pred 16 urami je FuManchu napisal: Tudi tukaj ne... Ampak tukaj avto ni nic kriv ... Saj se vidi, da je spodnji del, kjer je baterija, cel ... in nic ozgan... Menda je krivec bila polnilnica... verjetno kaksna poceni kitajska, ki nima zaspite pred pregretjem ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
DonFelipe Napisano 5. oktober, 2024 Prijavi Napisano 5. oktober, 2024 Ja, ampak vse gre na koncu iz pleč nas davkoplačevalcev, za odškodnine pa se proizvajalcev fučka .... Citiraj
Jest Napisano 6. oktober, 2024 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 Zanimivo… da objavijo tudi, če zagori avto, ki ni EV V Lukovici zagorelo osebno vozilo - domžalec.si DOMZALEC.SI Danes, 3. oktobra 2024, so bili poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale obveščeni o požarih cestnega prometa v Lukovici. Jani Jeraj vodja intervencije CZR... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
DonFelipe Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 Seveda, saj se mediji in ostali s tem zaščitijo ker tudi ne želijo biti diskriminatorni. EV pač gorijo kot po tekočem traku. To je bilo v Seulu : Zagorel električni mercedes, 20 ljudi v bolnišnico #video SIOL.NET Zaradi še nepojasnjenih razlogov je v podzemni garaži v Južni Koreji zagorel električni mercedes EQE. Citiraj
skritikrt Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 pred 22 urami je Jest napisal: verjetno kaksna poceni kitajska, ki nima zaspite pred pregretjem ... "Nagradno vprašanje" Kaj pri tej izjavi ne štima?😄😂🤣...in -ne-ni mišljen "tipkarski škrat"😉 In za nagrado je (kot zmeraj🙄) "prst v ritko"😂🤪 Citiraj
FuManchu Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 Narod komaj čaka, da začnejo pocenski kitajski polizdelki prihajat na naš trg😁 3 Citiraj
skritikrt Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 pred 5 urami je FuManchu napisal: Narod komaj čaka, da začnejo pocenski kitajski polizdelki prihajat na naš trg😁 Bomo praznovali z "ognjemeti"😂🤣 Še ena z realnosti😆 3 Citiraj
Boss Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 pred 10 urami je Jest napisal: Zanimivo… da objavijo tudi, če zagori avto, ki ni EV V Lukovici zagorelo osebno vozilo - domžalec.si DOMZALEC.SI Danes, 3. oktobra 2024, so bili poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale obveščeni o požarih cestnega prometa v Lukovici. Jani Jeraj vodja intervencije CZR... Ampak, a vidiš eno bistveno razliko? 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 14. oktober, 2024 Prijavi Napisano 14. oktober, 2024 Nekak mi je strel v prazno. Bencinska 5ka bi bila zanimiva, za nekoga, ki se vozi samo po mestu. Citiraj
jures Napisano 14. oktober, 2024 Prijavi Napisano 14. oktober, 2024 Pred eno uro je g.Wankel napisal: Nekak mi je strel v prazno. Bencinska 5ka bi bila zanimiva, za nekoga, ki se vozi samo po mestu. to liči veliko bolj na minija kot na katrco. Tudi meni strel v prazno...cena bo pa vsaj 20k Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.