Niti slučajno, ker na 3krone je bil ta stroj samo 1x in potem še 1x na "kontroli", od tega je že pomoje enih 10 let, skupni strošek torej 100 EUR (če se ne motim je bilo takrat 80E in kontrola 20E), poceni.
Jaz 'stanujem' ze 1,5 leta v Barci. Mesto je prirejeno za motorje - skuterje, 100.000 brezplačnih parkirisc za motorje. Avtomobil tam meti pa je groza, res groza ker ni prostora, oz jih namensko izrivajo, majo pa seveda zrihtan javni prevoz. Med drugim so parkirosca za elektricarje zastonj - ampak: el polnilnic ni. Ponavljam jih ni. So samo in zgolj v garaznih hisah in kakih vecjih sopingih, ni pa niti enega parkinga s stebrickom kot pri nas.
Vsak si sam fila avto doma ce ga ze ina oz v garazni hisi.
Prevladujejo pa mhev, predvsem taxiji.
SUVjev pa ni ravno iz tega naslova ker v mestih ni placa za avte.
Jaz sem imel tam motor 1,5 leta in je bil uzitek, kamorkoli si sel si pred vrati parkiral
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.