Agerg Napisano pred 4 urami Prijavi Deli Napisano pred 4 urami Tisto v koloni gre z ICE tudi lepo, samo radarski tempomat rabiš. Lahko daš nogo lepo dol z gasa. Avto se sam ustavi in potem pritisneš resume na volanu in se odpelje naprej do naslednjega ustavljanja. Brez tikanja bremz in gasa s podplati. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Deli Napisano pred 3 urami pred 3 urami je dvorjan napisal: Medtem, ko se vi prepucavata EV da ali ne, sem jaz včeraj postavil nov dnevni osebni rekord glede razdalje, prevožene z EV. Ta je sedaj pri 978,5 km. 😃 Tako razdaljo sem jaz že večkrat opravil, samo da nisem potreboval "krompirjevih počitnic" za to ampak je šlo v enem dnevu... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano pred 2 urama Prijavi Deli Napisano pred 2 urama Ker so EV vsi avtomatiki, z vsakim AT je lazje v koloni. Edino start stopa ni vec, to res ne pogresam vec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Matick Napisano pred 46 minutami Prijavi Deli Napisano pred 46 minutami pred 3 urami je Agerg napisal: Tisto v koloni gre z ICE tudi lepo, samo radarski tempomat rabiš. Lahko daš nogo lepo dol z gasa. Avto se sam ustavi in potem pritisneš resume na volanu in se odpelje naprej do naslednjega ustavljanja. Brez tikanja bremz in gasa s podplati. Tko se je men uzad pocu. Pol pa prav "sm mislu da bo avto ustavu" 1 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano pred 35 minutami Prijavi Deli Napisano pred 35 minutami Zanimiv in poučen prispevek da so klimatske spremembe laž https://www.youtube.com/watch?v=99jPO1g45Uo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Agerg Napisano pred 13 minutami Prijavi Deli Napisano pred 13 minutami pred 31 minutami je Matick napisal: Tko se je men uzad pocu. Pol pa prav "sm mislu da bo avto ustavu" Ja no, priseben pa moraš biti, brez tega pa še ne gre. Bolj sem hotel reči, da se lahko malo manj matraš... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.