Agerg Napisano petek ob 13:08 Prijavi Deli Napisano petek ob 13:08 Tisto v koloni gre z ICE tudi lepo, samo radarski tempomat rabiš. Lahko daš nogo lepo dol z gasa. Avto se sam ustavi in potem pritisneš resume na volanu in se odpelje naprej do naslednjega ustavljanja. Brez tikanja bremz in gasa s podplati. 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano petek ob 14:21 Prijavi Deli Napisano petek ob 14:21 pred 3 urami je dvorjan napisal: Medtem, ko se vi prepucavata EV da ali ne, sem jaz včeraj postavil nov dnevni osebni rekord glede razdalje, prevožene z EV. Ta je sedaj pri 978,5 km. 😃 Tako razdaljo sem jaz že večkrat opravil, samo da nisem potreboval "krompirjevih počitnic" za to ampak je šlo v enem dnevu... 5 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano petek ob 15:20 Prijavi Deli Napisano petek ob 15:20 Ker so EV vsi avtomatiki, z vsakim AT je lazje v koloni. Edino start stopa ni vec, to res ne pogresam vec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Matick Napisano petek ob 16:37 Prijavi Deli Napisano petek ob 16:37 pred 3 urami je Agerg napisal: Tisto v koloni gre z ICE tudi lepo, samo radarski tempomat rabiš. Lahko daš nogo lepo dol z gasa. Avto se sam ustavi in potem pritisneš resume na volanu in se odpelje naprej do naslednjega ustavljanja. Brez tikanja bremz in gasa s podplati. Tko se je men uzad pocu. Pol pa prav "sm mislu da bo avto ustavu" 1 6 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano petek ob 16:48 Prijavi Deli Napisano petek ob 16:48 Zanimiv in poučen prispevek da so klimatske spremembe laž https://www.youtube.com/watch?v=99jPO1g45Uo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Agerg Napisano petek ob 17:09 Prijavi Deli Napisano petek ob 17:09 pred 31 minutami je Matick napisal: Tko se je men uzad pocu. Pol pa prav "sm mislu da bo avto ustavu" Ja no, priseben pa moraš biti, brez tega pa še ne gre. Bolj sem hotel reči, da se lahko malo manj matraš... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano petek ob 17:32 Prijavi Deli Napisano petek ob 17:32 pred 22 minutami je Agerg napisal: Ja no, priseben pa moraš biti, brez tega pa še ne gre. Bolj sem hotel reči, da se lahko malo manj matraš... A se je Teslovec izgovarjal na avtonomni sistem in avtomatsko panično zaviranje? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sportman333 Napisano sobota ob 18:58 Prijavi Deli Napisano sobota ob 18:58 kruha in iger https://www.caszazemljo.si/beseda-o-zemlji/zasebni-bezosovi-letali-v-letu-izpustili-toliko-emisij-kot-bi-jih-delavec-amazona-v-207-letih.html 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano sobota ob 20:49 Prijavi Deli Napisano sobota ob 20:49 Tudi njega bodo črvi pojedli na koncu... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dvorjan Napisano nedelja ob 10:39 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 10:39 dne 1. 11. 2024 ob 15:21 je Slivka napisal: Tako razdaljo sem jaz že večkrat opravil, samo da nisem potreboval "krompirjevih počitnic" za to ampak je šlo v enem dnevu... Če bi ti bolj natančno bral, bi videl, da je bilo to v enem dnevu. No, skupaj z opravki nekih 14 ur total. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano nedelja ob 17:51 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 17:51 pred 7 urami je dvorjan napisal: Če bi ti bolj natančno bral, bi videl, da je bilo to v enem dnevu. No, skupaj z opravki nekih 14 ur total. amaterja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
skritikrt Napisano včeraj ob 05:46 Prijavi Deli Napisano včeraj ob 05:46 Petarde😃 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano včeraj ob 06:34 Prijavi Deli Napisano včeraj ob 06:34 pred 19 urami je dvorjan napisal: Če bi ti bolj natančno bral, bi videl, da je bilo to v enem dnevu. No, skupaj z opravki nekih 14 ur total. 980 km v enem dnevu. Se pravi v eno smer 490 km. Prav. Kolikor vem, imaš Reno. ZOE, kajne? Kolikor vem, je pri taki vožnji, da si tekoč s prometom (in ne ovira v prometu) domet 350 km. Se pravi si se vsaj enkrat nekje ustavil za kakšnih 45 minut, da si polnil baterijo. In nazaj grede tudi. Pa recimo, da si imel povprečno hitrost 100 km/h, čeprav je to zelo visoko povprečje glede na zastoje, ki jih omenjaš... Torej si se vozil najprej tri ure in pol, nato 45 minut stal in polnil baterijo, nato vozil še uro in pol. Torej pet ur in pol v eno smer in pet ur in pol v drugo smer. Se pravi enajst ur samo vožnje. Ja, verjamem, da je moralo biti opravkov za tri ure, da si v tem času pred povratkom sploh napolnil baterijo na 100%... Mimo grede, Mazda 5 z dvolitrskim turbo-dizlom in polovično obremenjena (ne sedem potnikov, kot ima sedežev ampak samo štirje potniki brez prtljage) zmore tako razdaljo z enim rezervoarjem. Preverjeno, sem jaz vozil. Glej, saj nimam nič proti, ti kar uživaj z električnim avtom. Zame pa to ni. Ker si ne predstavljam loviti dva majhna otroka 45 minut nekje po počivališču ob avtocesti... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dvorjan Napisano včeraj ob 08:34 Prijavi Deli Napisano včeraj ob 08:34 EV se polni drugače kot ICE. Izjemno redko napolniš na 100%. Npr. ko greš na kako daljšo pot. In tudi takrat na poti ne polniš na 100%, ker zadnjih 20% moč in hitrost polnjenja znatno upadeta. Jaz na potovanjih ZOE pri vožnji po avtocestah polnim do nekako 60%, torej do meje, kjer še drži polno moč polnjenja, nato pa nadaljujem. Torej bolj v režimu 5/10-60%. Tokrat sem imel tri polnilno-prehrambno-wc-jaške postanke ob avtocestah, in sicer v dolžini 12, 20 in 19 minut. Ali je to "deal breaker", naj presodi vsak sam. Še raje pa naj vžge štoparico, ko se bo kdaj peljal na tako razdaljo - in izmeri dejanski čas postankov. Če potuješ z družino, so zagotovo daljši. Pa tudi če voziš sam, 1000 km v kosu ni niti zdravo, niti pametno. Pa sem večkrat to odpeljal. @jures: Moj osebni vozniški rekord je 2500 km v 29 urah. Ne bi ga ponavljal. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano pred 2 urama Prijavi Deli Napisano pred 2 urama (urejeno) pred 22 urami je dvorjan napisal: @jures: Moj osebni vozniški rekord je 2500 km v 29 urah. Ne bi ga ponavljal. Ponovim parkrat na leto....ni za hvalit ampak sluzba narekuje tempo. Ce pa iscemo dnevni rekord v 24 urah !z enim samim postankom, in sicer sestanek vmes! je bil to Tarraco - 1900km, v Sofijo gor pa dol. Z enim samim tankom je bla pa Civitavecchia z Seat exeo - to je cca 1500-1600km, tank 70L Sem pa v letih 2020-2021 vsak vikend sel direkt iz Sofije 950km v eno smer tud z motorjem. Ravno motor je bil najhitrejsi ker ne caka na mejah, cestninah..., kljub temu da rabis vsaj 2x tankat Rekord v eni furi pa ne vem, vem samo da naredim veliko vec kot 50.000km letno na 2h avtih in 2h motorjih mesano In kot je Slivka rekel - predvsem časovno in še marsikako drugače bi pop....če bi mel štrom. Jaz osebno vidim samo dizla na doooolge proge. Vsakih 300km je treba prišteti eno uro časa hočeš nočeš. Sem pa elektriko resno iskal za drugi avto v LJ. Aleluja majhnega avta pod 20-25k NI, Zoe moraš rentat baterijo, 2-3 leti stari ZOE na avto netu vsi s komentarjem rabi novo baterijo.... Pol pa sem vzel nov AygoX avtomatik z vso opremo tudi radarski za 15k! Ni racunice Popravljeno pred 2 urama od jures Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Shrek Napisano pred 3 minutami Prijavi Deli Napisano pred 3 minutami 20 ur 2000 km golf caddy z max hitrostjo 120 na uro... To star caddy... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.