Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Vidim da imaš svoje hišne ljubljenčke zelo rad...za jesti😄👍
-
A ti imaš narejen tubeless? Etcho mi je svetoval, da to naredim, če hočem z njim vozit po robidi in kamnih po Istri. 😊 Tako, da ta teden dam to naredit.
-
Zadnjič sem peljal sina v bolnišnico v Izolo. Ko sem ga čakal zunaj, je sedel zraven mene en tip z vratom v gipsu. Povedal mi je, da je zapeljal v luknjo na pločniku, naredil salto čez skiro in pristal na vratu. Skratka, rekel je, da bo storil prvo, ko pride domov, da ga bo razsekal na sto kosov.
-
Jaz bi kaj taksnega priporočal, se pelje tudi na gas, kot skiro, samo bolj varen je. Mora pa biti international version, eu version ne podpira gasa ADO A20+ | Hybrid 20 Inch Folding Electric Bike | ADO-Ebike WWW.ADOEBIKE.COM ADO A20+ Folding Electric Bike has a powerful motor, plus a decent max speed and range at a fair price. It folds up for public transit rides and storage as well. Čeprav na mimovrste za nek drug model nakazujejo, da se lahko kupi ročica za gas https://www.mimovrste.com/elektricna-kolesa/a-dece-oasis-ado-a20-air-smart-elektricno-100143424174
-