To je točno to,o čem govorim...k napr. ko sem menjaval glavo pri svoji stari Metabo BS 14,4 LT je to bila druga zgodba,ker ima stroj na izstopni gredi nastavek,kjer lahko zagrabiš z viličastim ključem👍
Pri taki okvari,kjer so fuč valjcki v blokadi vretena,pa....vsak mora zase vedeti....
V mojih očeh ni toliko problem,če preskakuje,ko zategnes,ker ne moreš orng zategniti...problem bo,ko ne bos več mogel odpreti glave oz. ne boš dobil ven svedra. Tu ti pri tem ostane samo razstavutev menjalnika al pa fleksarica in "glavo stran"...
Torej ali strošek menjave komplet menjalnika (ne vem,če se dobijo deli posebaj ali samo komplet menjalnik),ali pa kasneje menjalnika in glave...seveda +delo.
Torej sem imel prav,da ni glava...k glava sama ne more preskakovati...tudi tulec gleve-težko🙄...sem prec sumil na blokado gredi...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.