Na zelo grd nacin so ga odrezal, izgovor o obrambi je pa dokaj debilen. To so si v ameriki mediji zmislli da Jokic in Doncic ne igrata obrambe, in pol idioti to ponavljajo ko je treba izgovore iskat.
Me pa zanima kaj bo zj z Dallasom, dvomim da bojo v bliznji prihodnosti kaj konkretnega dosegli.
Upam pa, da bo Doncic zj mal prevzel mal navad od lebrona, ker bodimo iskreni, mora fant se mal na sebi delat, tudi na pogovarjanju s sodniki
- "Dober dan, mi smo Jehovove priče."
- "Super, vstopite, da spijemo kakšno pivo."
- "Ne, ne, mi ne pijemo."
- "Aha, no potem pa vstopite, da boste priče, kako jaz pijem..."
Samo za informacijo, tudi OnePlus ni imel zraven polnilca... Je pa res, da je bil kupljen po prednaročilu pred uradno predstavitvijo in je zato za 50€ bila zraven njihova pametna ura...
Pred poroko so mi razlagali, da je v zakonu najpomembnejši pogovor. Pazite se, to zna biti nevarno za vaše živce, predvsem pa nepotrebno.
Sem ženi rekel, da ne potrebuje novih čevljev. Nato sva se pogovarjala 46 ur in na koncu sva ugotovila, da jih vseeno potrebuje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.