jures Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami (urejeno) pred 15 minutami je dvorjan napisal: Pa če tako rad delaš, ti lahko še zaupam, da v EV-ju lahko polniš/napajaš vse svoje elektronske naprave hkrati. In delaš na prenosniku ali telefonu tudi ko se avto polni - ne rabiš držati ročke ves čas ... 😃 Ja ker moj laptom drzi samo 7 ur sorry ce se ne morem pogovarjat na cesti in kavarnah, ne gre to tako v resnih zadevah (ter tudi poslovnih skrivnostih) pred 18 minutami je Jest napisal: Vse gre v rok sluzbe, ce si na sluzbeni poti ... Drzi ce si redno zaposlen....pri lastni firmi oz delu s tujino je malo drugace. Popravljeno pred 5 urami od jures Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 3 urami je jures napisal: Z mojim tarracotom 70L tank dizel bi 1034km tankal doma ob startu in potem doma ob vracanju....sam tok nobenega ustavljanja Sral bi pa v tujini ce bi me prijel Drugace pa mocno pretiravas s cenami. Italija je 1.6-1.7, avstrija, spanija je toliko kot Slovenija....kot da si primoran na 3 ure tankat govoris ..pozabljas range dizlov To mi gre mal na k pri mojmu hibridu, enostavno so vsi delani za kratke Res je. Italija je od 1.6 do 1.7€. Preverjeno januarja. Seveda je na avtocesti znatno več, ampak, saj je tudi pri nas, a ne? Nikjer ne piše, da moraš tankat na avtocesti. To storiš, preden greš na avtocesto ali pa, ko greš kam na kosilo v kakem prijetnem mestecu. Citiraj
sportman333 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Tole je pa že skoraj za pop-corn time Izmenjava mnenj in izkušenj je vsekakor dobra in dobrodošla, po drugi strani, pa se mi zdi da se eni preveč razburjate v eno ali drugo stran, konec koncev je vsak zase najbolj pameten in ve kaj mu ustreza in mu je všeč, zato nekdo vozi dizla, drugi bencinarja, tretji električarja, četrti hibrida....saj ni (vsaj za enkrat) še take omejitve, da ne bi imel vsak dovolj izbire kar meni, da najbolje ustreza njemu....mojih 5 centov 2 3 Citiraj
jures Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Tocno to sem jaz napisal, ce mu pase elektrika naj uziva, moti me samo da enaci zadeve, to pa ne mores. Hruske pa jabuka 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Res je. Če bi se recimo sam odločil za električarja (po tehtnem premisleku seveda) bi se odločil zaradi tega, ker bi menil, da je to zame najboljša rešitev in ne zato, ker bi me nekdo prepričal. Enako je bilo z E-Bike-om. https://www.avtomanija.com/2025/02/113245/kateri-elektricni-avtomobili-lahko-brez-polnjenja-pripeljejo-iz-munchna-v-berlin- 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 44 minutami je Alex napisal: ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... https://www.avtomanija.com/2025/02/113245/kateri-elektricni-avtomobili-lahko-brez-polnjenja-pripeljejo-iz-munchna-v-berlin- Kot prvo: še vedno so to dosežki v testni komori in ne na cesti... Kot drugo: briga me, kdo pride iz Münchna do Berlina. Bolj me zanima, kdo pride iz Kanala ob Soči do Term 3000... Kot tretje: a se mi samo zdi ali je res povprečna cena teh vozil preko 68.000€? A se samo meni zdi, da je to kar precej prehuda vsota za vozilo? Še Mazda CX-80 s 3,3 litrskim dizlom, sedmimi sedeži, vlečno kljuko in v kovinsko modri barvi je cenejša... 2 Citiraj
SpEkTr Napisano pred 44 minutami Prijavi Napisano pred 44 minutami To je res ja, za avto bomo dal kaj, 100 jurjev, da se bom lahko peljal 500km v kosu. Adijo pamet 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.