Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Počasi začenjam sumit, da si ustvaril dva profila: enega kot "Dvorjan" in drugega kot "Don Felipe". Ker oba sta inteligentna kot nutrija... Glede na to tvojo trditev nas je 10% takih, ki avta ne moremo polniti preko noči v svoji garaži. Torej nas 10% živi v mestih v blokih ter v hišah brez trofazne elektrike in varovalkami vsaj 25A. Čuden popis nepremičnin imaš, veš...
-
Tole čudo sem danes videl na cesti v bližini Brezovice, sprva nisem niti dojel katere oblike oz. kater avto naj bi bil pod temi nalepkami Kdo se po ljubljanskih ulicah vozi s petko v barvah Lakersov? | 24ur.com WWW.24UR.COM Ste tudi vi v teh dneh na ljubljanskih ulicah opazili vpadljiv avtomobil v barvah košarkarskega kluba Los Angeles Lakers s kultno številko 77...
-
Zakaj? Povej mu po pravici da bo imel višje stroške vzdrževanja: - 0w20 olje je dražje (in slabše) kot 5w30 olje - na 60kkm bo moral vsakič menjat svečke - bog ne daj da bi začel vlivat kak slab bencin, ker se bo potem tudi to poznalo @GregorV na tem forumu pač vsak svoje zagovarja - X je ok, če si pristaš nizke porabe, za vse drugo vzami 2.5 in se boš vozil kot gospod
-
A "tankaš" za 9,99€? Ti narediš 300+ km. Jaz na dvakrat večji razdalji prepeljem še vsaj 1500 kg tovora - več kot tehtata ti in ZOE skupaj. Ali pa polovico te teže tja, kamor ti peš težko prideš. Sploh, če je zraven navigatorka, ki zameša pot z izohipso...
-
Moja "e-tankanja" pa redko dosežejo dvomestno številko ... Pa se vseeno 300+ km naredi za ta denar. #sampovem
-