Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Pod železniškim mostom v Solkanu se je znova zagozdil tovornjak | 24ur.com WWW.24UR.COM Popoldne se je v Solkanu zgodila prometna nesreča, v kateri je tovornjak trčil v železniški most in se zagozdil... Bi že kdo mislu, da se namenoma zaletavajo. Ne verjamem pa, da bi višinski profili kej pomagal 😀
-
Eee, fantje moji, da bi vi videli, kako je asistenca ohranjanja smeri pri FucksWagnu... Pozno popoldan, ob cesti odbojna ograja, od ograje senca na cesti in FucksWagen rine čez črto na sredo ceste... Nič ne piska, nič ne vibrira, samo obrne volan. Praviloma se takoj nato sproži še alarm "možnost trka", ker zazna nasprotni promet. Saj, če volan potegneš nazaj, popusti in imaš nadzor nad vozilom, poskrbi pa za adrenalin, da ne zaspiš za volanom... Pa bodi dovolj, da ne smetimo teme...
-
Na Fordu me ne moti. Na podeželjski cesti ala Dravski dolini vgasnem. Tudi popravek je nežen. Na i20n imam samo piskanje, vibriranja nima, cukne pa grdo. Hvala bogu, da sem tak norel avto kupit pred 2024.
-
Pri tvoji ja... pri tistih, ki so letnik 2024 od nekje junija dalje, pa se ne da vec tako enostavno za stalno izklopit... zaradi EU uredbe ...
-