To je res in se strinjam. Nekako ti posnetki niso uporabni, če ne odreagiraš v trenutku, ko kradejo in pokličeš policijo. Čeprav ne vem, če ti bumbarji znajo priti potiho k bajti, ko jim sporočiš, da ti nekdo krade po hiši. Nekako sem izvedel, da je najbolj efektiven alarm, ki naredi hrup okrog hiše. Tisto jih sigurno prežene. Resnih mojstrov se boš pa težko ubranil, ker najprej bodo v omaricah vse pocvikali, potem pa hišo izpraznili, če že res hočejo.
Vsaka vrstica je svoja šifra, ni formula...
Tu je zdaj kopirano posebej in v drugem stolpcu so devet mestne kode, napisane s presledkom. Potem pa stisnem Ctrl + F in tam noter napišem eno kodo, da jo excel najde in tako lažje dobim drugo kodo. Meni pa se velikokrat naredi, da natipkam kodo brez presledka. In je excel ne prepozna...
Nekaj ne štima, pa še ne vem, kaj...
Moj varnostni sistem temelji na neredu okoli hiše. Še sodelavec mi je enkrat rekel, da k taki bajti pa gotovo ne pridejo krast. Upam da me nepridiprav ne bo tožil, ko bo pohodil kakšen zarjavel žebelj.
Poznam primer od žlahte - so dobili "obisk" takoj zatem, ko so hišo okranclali s kamerami.
Poznam tudi primer, videl sem posnetke kamer soseda od sodelavca - nova hiša pa cel kup kamer. Navadna kapuca od trenirke čez glavo naredi posnetke neuporabne. Poleg težav na sodišču ko se gre ali so sploh dokaz ali niso.
Moje mnenje je, da so kamere dvorezni meč, lahko odvrnejo, lahko pa privabijo. Čisto odvisno na koga naletiš. Kamera na vratih je pa dobra zaradi akviziterjev.
Tehnika spremljanja kamer preko telefona je tudi čist mimo. Potem recimo na Maldivih v živo spremljaš, kako ti praznijo hišo, preprečiti skoraj ne moreš, dopust imaš pa uničen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.