Ja, ko sem menjal avto sem prletu v salon z dizelco, se usedem v tega x, pa sem ga poskušal mal priganjat pa skos občutek, da to ne gre nikamor. Šele na AC, ko smo tulil pri 130 v tretji se mi je zdelo, da vseeno gre. Ampak je bil kr mal hladen tuš in sem pač ostal na dizlih.
Verjamem, pa d ače prideš s kakšnim n/a bencinarjem in se vsedeš v X, da imaš nasmeh do ušes. Ja ni enostavno, da bi dal 35k€ pa že na testni vožnji dobiš pomisleke a je to ok al ni. Tega pač ne sme biti. Pa ni v igri samo motor, je tud oblika in je tud notranjost, ergonomija itd.
Jebemu sej tud če ti baba ni všeč na prvi pogled se verjetno ne greš zapletat in jo pecat za vezo, z mislijo, sej mogoče mi bo pa čez kakšen let bolj všeč.
"svaka ti čast" ... lepo. 👍
Je imel kolega Volvota D3, ki je mu žrl 1l olja na 1.500 km. Z avtom je bil sicer zelo zadovoljen. Sam bi v njegovem primeru zadevo saniral (cca 5.000 €), on pa je raje vlivalolje in po enem letu avto prodal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.