Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Če kdo ima oz. pozna koga, ki bi se rad znebil enega para 225/45 R18 in drugega para 245/45 R18 naj se javi ali v ZS ali tukaj spodaj. Rabim za rezervni set, torej DOT ni pomemben.
    • Možno je več pravilnih odgovorov
    • Sem najprej mislil napisat v Jamralnik", ampak mogoče skoraj bolj paše sem.   Opazujem te mlade, kako so živčni. Če mora 5 sekund počakati, da se naloži stran, so že penasti in vijolični v obraz...    Pa, ljudje Božji, malo se skalmirajte. Ko sem bil jaz mlad, je internet šel takole:     Pa smo vse pričakali...
    • 1. Če mi kupiš kitajske gume, jih bom pa montiral, zakaj pa ne...   2. A pa bi se ti upal nastavit pred BTjca, ki ima neke kitajske gume gor? 😈  Ja, saj mogoče bi bil res jaz kriv, ampak vitlo BTjca ne bi samo "malo opraskalo", bi kar "krepko označilo", kje bi ti pribil noter. In bi ti imel avto pri kleparju, meni na vitlu se pa ne bi niti poznalo...       Čeprav, če bi bilo to jeseni, ko je na cesti listje, pa da dež pada, bi bil pa res zanimiv test, koliko slabe gume bi moral imet na BTjcu brez ABSa, da bi bil enakovreden nekomu z dobrimi gumami in ABSom... Ker v 12ih letih, od kar imam "stikalo, ki ga ni", še nikogar nisem butnil od zadaj. Sem pa že dvakrat gledal razbitine, ki so od blizu spoznale odbijač in vlečno kljuko od BTjca. Po drugem dogodku sem zadaj na odbijač celo dal nalepko "test your airbag here". Zanimivo, od takrat dalje ni nihče več ruknil noter...
    • Aja, sej res, pozabil, da imate eni še vedno atmosferce.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.