Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
😁brez panike, nismo v šoli, to je samo izmenjava mnenj😉. Je samo podana primerjava, če bi polnili enako količino vozil kot sedaj npr. možno bencin v petih minutah (da ne primerjamo hrušk in jabolk). Pa če zmanjšamo na 1000 EV vozil/polnilnic hkrati, kar bo enkrat verjetno čisto realen podatek (to je potem manj kot 0.1% od vseh vozil) bi rabili samo 1 novo JEK 😃 . Še enkrat primerjamo polnjenje 5 minut kot sedaj s fosilci... Zdaj, ko je to butična količina trenutnih EV vozil, še nobenega ne boli glava... Upam, da bo nova tehnologija rešila dileme...
-
Alex kot sem rekel ti si fenomen. Ce je 10cm na cesti to ni sneg, toliko ga imamo tud v mestu preden pride plug... 10cm za suv ali navaden avto ni nic. To je kot pred bajto ko gres z avtom pluziti... Kar se tice poligona je popolnoma res. Idealen asfalt, pripravljen si na bremzanje itd itd. Moj motor se na poligonu ustavi pri 100 na uro vsaj 10-15m prej kot drugje (z absom ) V Maroku sem 14 dni vozil z izklopljenim tako tcs kot abs (!), tako na asfaltu, pesku kot puscavi. Zakaj, moja stvar iz izkusenj, ne bi spet sel v kokica debate