Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdaj se tedensko vozim cez celo Nemcijo. Kot prvo nimajo klasicnih pump kot pri nas ampak se moras zapeljati vecinoma dol na Autohof.

Tisto kar pogresam pri nas imajo zelo razvito, polnilnic veliko, tudi na vasi ali mestu jih vidis.

Ampak, nocem biti spet negativec, ampak vse je prazno. Resnicno prazno. Vidis v mestu samo kak un kvazi mini kvadratni jajcek, ki ni niti smart. Na bahnu pa kar prazno...

Razlog? Ne vem. 

Na samem bahnu pa sem sedaj na skupaj 4000km srecal samo 1 Teslo in enega Ioniqa (madona je ogromen in sirok). Tesla je sla normalnih 130, ioniq pa se je cjazil cca 100 skrajno desno.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 13 minutami je jures napisal:

Tesla je sla normalnih 130, ioniq pa se je cjazil cca 100 skrajno desno.

Zato pa se zdaj pogovarjajo, da bi uvedli omejitve hitrosti na celem autobahnu. Predvsem, zato, da ne bi lastniki EV-jev izpadli preveč patetično bedno, k se morajo furat okol stotke, da sploh kam pridejo.

• Všeč 2
  • Haha 2

33112_1.png

Napisano

No, @Boss, kar priznaj, da bi se tudi tebi fino zdelo, ko bi tu na forumu lahko brez kančka slabe vesti napisal, da si vozil po omejitvah in imel porabo 4,5 litra na 100 km in da si z enim polnjenjem prevozil razdaljo od Ljubljane do Amsterdama...

🙂

Napisano

Na pa si me ujel v mojih skritih željah sramezljiv

Pismo, ampak da mi rata v enem šusu 1200km bi moral met porabo okrog 4 litre. Torej predlagam, da spustimo hitrost na 80km/h al pa še raj na 75km/h. Zakaj bi se peljal 11 ur, če pa se lahko 16 in zraven še opazujem naravo, ptičke, ki se ženijo, metuljčki, ki frfotajo, zajčki, ki se fu**jo... mislim parijo. Mi sploh ne vemo kolk lepega zamujamo, ko drvimo, kot obsedeni s 120-130km/h z očmi na pecljih, adrenalinom v žilah, pulzom na številkah enakih hitrosti.

• Všeč 2
  • Haha 2

33112_1.png

Napisano
pred 13 minutami je Boss napisal:

Pismo, ampak da mi rata v enem šusu 1200km bi moral met porabo okrog 4 litre. Torej predlagam, da spustimo hitrost na 80km/h al pa še raj na 75km/h. Zakaj bi se peljal 11 ur, če pa se lahko 16 in zraven še opazujem naravo, ptičke, ki se ženijo, metuljčki, ki frfotajo, zajčki, ki se fu**jo... mislim parijo. Mi sploh ne vemo kolk lepega zamujamo, ko drvimo, kot obsedeni s 120-130km/h z očmi na pecljih, adrenalinom v žilah, pulzom na številkah enakih hitrosti.

60 litrov na razdalji 1200 km pomeni porabo 5 litrov na 100 km. Glede na to, da je posoda za gorivo 62 litrov - ni treba vozit 75, da prideš z enim polnjenjem do Amsterdama.

Bi pa na koncu doživel tisti pravi adrenalin: a bo al bo zmanjkalo...

Napisano
pred 1 minuto je Slivka napisal:

60 litrov na razdalji 1200 km pomeni porabo 5 litrov na 100 km. Glede na to, da je posoda za gorivo 62 litrov - ni treba vozit 75, da prideš z enim polnjenjem do Amsterdama.

Jaz mam AdBlue posodo notri in mam zato "samo" 52 litrski tank za dizel.

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Vmes, ko voziš 80/ uro zapustiš lahko avto in greš še na malo potrebo. In se vrneš v avto. 

Napisano

Moja prostata zdrzi 1100km ampak toyota ni, en tankanje je rabla :)

Bo pa prostata zdaj na testu range s plinom se skorajda podvoji na 1300-1400

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 5 minutami je jures napisal:

Bo pa prostata zdaj na testu range s plinom se skorajda podvoji na 1300-1400

Stari, v flašo pa bo. :hudicek: Zdaj se dela rekord za zgodovino, tako da ne popustit.

33112_1.png

Napisano
pred 46 minutami je Boss napisal:

Stari, v flašo pa bo. :hudicek: Zdaj se dela rekord za zgodovino, tako da ne popustit.

Lako tebi k mas adblu skret s sabo

• Všeč 1
  • Haha 2

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.