jures Napisano nedelja ob 18:55 Prijavi Napisano nedelja ob 18:55 Zdaj se tedensko vozim cez celo Nemcijo. Kot prvo nimajo klasicnih pump kot pri nas ampak se moras zapeljati vecinoma dol na Autohof. Tisto kar pogresam pri nas imajo zelo razvito, polnilnic veliko, tudi na vasi ali mestu jih vidis. Ampak, nocem biti spet negativec, ampak vse je prazno. Resnicno prazno. Vidis v mestu samo kak un kvazi mini kvadratni jajcek, ki ni niti smart. Na bahnu pa kar prazno... Razlog? Ne vem. Na samem bahnu pa sem sedaj na skupaj 4000km srecal samo 1 Teslo in enega Ioniqa (madona je ogromen in sirok). Tesla je sla normalnih 130, ioniq pa se je cjazil cca 100 skrajno desno. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano nedelja ob 19:10 Prijavi Napisano nedelja ob 19:10 pred 13 minutami je jures napisal: Tesla je sla normalnih 130, ioniq pa se je cjazil cca 100 skrajno desno. Zato pa se zdaj pogovarjajo, da bi uvedli omejitve hitrosti na celem autobahnu. Predvsem, zato, da ne bi lastniki EV-jev izpadli preveč patetično bedno, k se morajo furat okol stotke, da sploh kam pridejo. 2 2 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:26 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:26 No, @Boss, kar priznaj, da bi se tudi tebi fino zdelo, ko bi tu na forumu lahko brez kančka slabe vesti napisal, da si vozil po omejitvah in imel porabo 4,5 litra na 100 km in da si z enim polnjenjem prevozil razdaljo od Ljubljane do Amsterdama... 🙂 2 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 09:50 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:50 Na pa si me ujel v mojih skritih željah Pismo, ampak da mi rata v enem šusu 1200km bi moral met porabo okrog 4 litre. Torej predlagam, da spustimo hitrost na 80km/h al pa še raj na 75km/h. Zakaj bi se peljal 11 ur, če pa se lahko 16 in zraven še opazujem naravo, ptičke, ki se ženijo, metuljčki, ki frfotajo, zajčki, ki se fu**jo... mislim parijo. Mi sploh ne vemo kolk lepega zamujamo, ko drvimo, kot obsedeni s 120-130km/h z očmi na pecljih, adrenalinom v žilah, pulzom na številkah enakih hitrosti. 2 2 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:18 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:18 pred 13 minutami je Boss napisal: Na pa si me ujel v mojih skritih željah Pismo, ampak da mi rata v enem šusu 1200km bi moral met porabo okrog 4 litre. Torej predlagam, da spustimo hitrost na 80km/h al pa še raj na 75km/h. Zakaj bi se peljal 11 ur, če pa se lahko 16 in zraven še opazujem naravo, ptičke, ki se ženijo, metuljčki, ki frfotajo, zajčki, ki se fu**jo... mislim parijo. Mi sploh ne vemo kolk lepega zamujamo, ko drvimo, kot obsedeni s 120-130km/h z očmi na pecljih, adrenalinom v žilah, pulzom na številkah enakih hitrosti. 60 litrov na razdalji 1200 km pomeni porabo 5 litrov na 100 km. Glede na to, da je posoda za gorivo 62 litrov - ni treba vozit 75, da prideš z enim polnjenjem do Amsterdama. Bi pa na koncu doživel tisti pravi adrenalin: a bo al bo zmanjkalo... Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 10:20 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:20 pred 1 minuto je Slivka napisal: 60 litrov na razdalji 1200 km pomeni porabo 5 litrov na 100 km. Glede na to, da je posoda za gorivo 62 litrov - ni treba vozit 75, da prideš z enim polnjenjem do Amsterdama. Jaz mam AdBlue posodo notri in mam zato "samo" 52 litrski tank za dizel. 1 Citiraj
Alex Napisano ponedeljek ob 11:50 Prijavi Napisano ponedeljek ob 11:50 pred 1 uro je Boss napisal: Na pa si me ujel v mojih skritih željah Pismo, ampak da mi rata v enem šusu 1200km bi moral met porabo okrog 4 litre. Torej predlagam, da spustimo hitrost na 80km/h al pa še raj na 75km/h. Zakaj bi se peljal 11 ur, če pa se lahko 16 in zraven še opazujem naravo, ptičke, ki se ženijo, metuljčki, ki frfotajo, zajčki, ki se fu**jo... mislim parijo. Mi sploh ne vemo kolk lepega zamujamo, ko drvimo, kot obsedeni s 120-130km/h z očmi na pecljih, adrenalinom v žilah, pulzom na številkah enakih hitrosti. Vmes, ko voziš 80/ uro zapustiš lahko avto in greš še na malo potrebo. In se vrneš v avto. 1 Citiraj
jures Napisano ponedeljek ob 14:00 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:00 Moja prostata zdrzi 1100km ampak toyota ni, en tankanje je rabla Bo pa prostata zdaj na testu range s plinom se skorajda podvoji na 1300-1400 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano ponedeljek ob 14:04 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:04 pred 5 minutami je jures napisal: Bo pa prostata zdaj na testu range s plinom se skorajda podvoji na 1300-1400 Stari, v flašo pa bo. Zdaj se dela rekord za zgodovino, tako da ne popustit. 3 Citiraj
jures Napisano ponedeljek ob 14:51 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:51 pred 46 minutami je Boss napisal: Stari, v flašo pa bo. Zdaj se dela rekord za zgodovino, tako da ne popustit. Lako tebi k mas adblu skret s sabo 1 4 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Ko piloti jadralnih letal: kondom s cevko in vrečko. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.